$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 34,61 / Satış: 34,75

Eski ilçe vaizi Kaya, YRP’den başkan adayı oldu

Eski ilçe vaizi Kaya, YRP’den başkan adayı oldu
  • 23.01.2024

Yenişehir eski İlçe Vaizi Kasım Kaya, Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Belediye Başkan adayı oldu. Kaya’nın, 26 Ocak Perşembe günü Ankara’da düzenlenen ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılacağı programda adaylığı ilan edilecek.

Adaylığı konusundaki süreci anlatan Kaya, “İlçe teşkilatımızın temayül yoklamasında ismimiz çıktı. Yönetim kurulu da aday olmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de kabul ettim. Görevi başımızın üstüne koydum” dedi.

Yenişehir’le ilgili projelerinin uzman bir kadro tarafından hazırlandığına işaret eden Kaya, “Projelerimizi önümüzdeki günlerde ilçe kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

Kaya, seçim sloganını ise “Herkesin adayı, her kesimin adayı” olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.

KAYA’NIN ÖZGEÇMİŞİ

31.08.1974 Bursa’nın Yenişehir İlçesinde doğdum. İlköğrenimimi Yenişehir Tahirağa ilk okulunda, Ortaöğrenimimi Yenişehir İmam-Hatip Lisesinde tamamladım.

1992 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında İmam-Hatip olarak memuriyete başladım. Erzincan/Kemaliye, Bilecik,/Pazaryeri, Bursa/Yenişehir ilçelerinde, 2001 yılına kadar, bu görevde istihdam edildim.  Hakkari/Yüksekova, Manisa/Akhisar, Bursa/il, Bursa/Yenişehir ilçelerinde Vaizlik ve Cezaevi Vaizliği görevlerinde bulundum. 2023 yılında emekliye ayrıldım. Aynı Gün Partimize üye oldum ve yönetim kurulumuzun talimatıyla eğitim hizmetlerinde görevlendirildim.

İlahiyat Lisans, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Ön lisans, Konaklama İşletmeciliği Lisans Programlarını bitirdim. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Enstitüsünde, akademik öğrenciliğim devam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ