$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

Cingil: İlçeden bir milletvekili çok şeyi değiştirebilir

Cingil: İlçeden bir milletvekili çok şeyi değiştirebilir
  • 22.03.2023

14 Mayıs’taki genel seçimler öncesi milletvekilliği için başvuruda bulunan aday adayları toplumun değişik kesimlerini ziyaret ediyorlar.

AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan ve başvuruda bulunan siyasetçilerden Bülent Hamdi Cingil, Yenişehir’deki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya geldi. Yenişehir eski Belediye Başkanı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cingil, bir bölgenin milletvekili çıkarmasının o bölgeye hizmet akışına önemli katkısı olduğunu vurguladı.

Yenişehir’de Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yöneticilerle görüşen Cingil, “Seçim zamanı geldi. Biz de milletvekili aday adayı olduk. Ben, Süleyman Çelik ağabeyimiz, İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu kardeşimiz de aday adayı oldular” dedi.

Cingil, “Kendimizi anlatmaya burada gerek yok ama şunu üstüne basa basa anlatmanın gerektiğini düşünüyorum. Yenişehir’imiz uzun yıllardan bu yana milletvekili çıkaramadı. Geçmiş dönemlerde ANAP’ın tek başına iktidarı zamanında İlhan Aşkın ağabeyi hem milletvekili hem bakan olarak çıkardı” diye konuştu.

Cingil şunları kaydetti: “O günün şartlarında elden gelen hizmetler şüphesiz yapılmıştır ama o günden sonra Yenişehir’imizden çok arzu edilmesine rağmen hangi partiden olursa olsun bir milletvekili çıkarılamadı. Şimdi gerek ben gerek benden sonra da göreve devam edenler, tüm siyasi partilerdeki arkadaşlarımız, şu anki belediye başkanı arkadaşımız, şüphesiz elinden geldiği kadar Yenişehir için hizmeti yapmıştır. Takdir ederseniz ki ilçeden bir milletvekili olması çok şeyi değiştirebiliyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ