$ DOLAR → Alış: 32,26 / Satış: 32,39
€ EURO → Alış: 34,78 / Satış: 34,92

Yenişehir’de MHP’ye 83 yeni üye katıldı

Yenişehir’de MHP’ye 83 yeni üye katıldı
  • 05.12.2022

Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken, partiye katılan 83 yeni üyeye rozetleri takdim edildi.

“2023 SEÇİMLERİ FARKLI”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu konuşmasında partisinin 2023 seçim çalışmalarına en erken başlayan siyasi parti olarak çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Zırhlıoğlu, “2023’te yapacağımız seçim gerçekten son derece farklı” şeklinde konuştu.

“EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Davut Aydın ise “Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile açmış olduğumuz kurslar beni en çok duygulandıran çalışmalarımızdan oldu. 2018 yılında üniversite imtihanını kazanamayan 41 kardeşime Halk Eğitim’de kurs açtık. Bunlardan 39’u üniversiteyi kazandı. Kurslarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ALİNUR AKTAŞ’A ALKIŞ YAĞMURU

Belediye Başkanı Davut Aydın konuşması sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteklerini anlattı. Başkan Aydın’ın isteği üzerine salondakiler Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ilçeye desteklerinden dolayı bir süre alkışladılar.

“VAATLER YERİNE GETİRİLİYOR”

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de “Belediye Başkanı’mız Davut Aydın, sözünü verdiği projeleri gerçekleştirmiş ve bizleri mahcup etmemiştir. Burada Belediye Başkanımız Davut Aydın’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“MHP’YE YENİ KATILIMLAR”

Toplantının sonunda Milliyetçi Hareket Partisi’ne yeni katılanlara rozetleri takdim edildi. Yeni katılan 83 üyenin arasında Mahmudiye Muhtarı Mustafa Özgöven, Papatya Muhtarı Orhan Yıldız, Dereköy Muhtarı Levent Nari de yer aldı.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı  İlçe Divan Toplantısı Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya MHP’nin il ve Genel Merkez yöneticileriyle siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi’ne yeni katılanlara rozetleri takdim edildi. Yeni katılan 83 üyenin arasında Mahmudiye Muhtarı Mustafa Özgöven, Papatya Muhtarı Orhan Yıldız, Dereköy Muhtarı Levent Nari de yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu yaptığı konuşmada önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerin önemini vurguladı. Zırhlıoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçim çalışmalarına en erken başlayan siyasi parti olarak çalışmalarına devam ediyor. Geçen 2,5 yılda ülkemiz ve dünyamız ciddi bir pandeminin etkisi altında kaldı. Siyasi çalışmalarımız asgari düzeyde devam etti. Pandemi imkan vermeye başladıktan sonra 9 bölge toplantısıyla çalışmalarımıza başladık. Ülke genelindeki toplantılarımızın bitimiyle birlikte Büyükşehir olmayan illerde köy ziyaretleri sürüyor. Bu arada miting programlarımız da devam ediyor. 9 bölge mitingimizin sonuncusu Mersin’de önümüzdeki hafta yapılacak. Bu çalışmalarımızın hedefi, 2023 yılında yapılacak olan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Her seçim kendi şartlarında son derece önemlidir. Ama 2023’te yapacağımız seçim gerçekten son derece farklı. Bu yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin coğrafyasında ayağa kalkmaya başlayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önümüzdeki yüzyılın belirleyicisi olma hedefini gerçekleştirmesi için son derece önemli.”

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Aydın şunları kaydetti:”Memleket işi gönül işi diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, vatan olmazsa belediye neye yarar diyen Sayın Genel Başkanımızın, kurmuş olduğu Cumhur İttifakı münasebetiyle 2019 seçimlerinde ilçemizin belediye başkanı olarak göreve geldim. Bugüne kadar Yenişehir halkına vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. En şanslı belediye başkanı benim. 2 ilçe başkanı, 2 il başkanı ve 13 milletvekilim var. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hazırlıklarda son aşamaya geldik. İlçemize dvredilecek Kapalı Pazar Yeri’nin hazırlıkları tamamlandı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz 16 ana projeden, yılbaşı itibariyle Osmangazi Meydanı ile birlikte 15 tanesini Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle tamamlamış olacağız. Bir tek projemize başlamadık. İnşallah 2023 yılında onu da yapacağız. En çok duygulandığım proje Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile açmış olduğumuz 2018 yılında üniversite imtihanını kazanamayan 41 kardeşime Halk Eğitim’de kurs açtık. Bunlardan 39’u üniversiteyi kazandı. Sonraki yıllar devam etti. Hatta 7 kardeşimiz İznik’ten gelip kursa katıldı. 26 kardeşimiz 4 yıllık fakülte kazandı. İşte beni en çok duygulandıran projem bu. Ama söz verdik, üniversiteyi kazanamayan kardeşlerimiz için kurs açacağız dedik ve kurslarımızı açıyoruz. İnsana dokunacağız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyeciliğinin gereği olarak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıldaki seçim yüzyılın seçimi olacak. Cumhur İttifakı memleketimizin geleceği. Hainler Türkiye Cumhuriyeti’ne diş geçiremiyor ve geçiremeyecekler. Bizim başka bir memleketimiz yok, başka bir Türkiye’miz yok. Biz vatanımızı terk etmeyiz. Milletten aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Allah, vatanımız için kötü düşünenlere fırsat vermesin. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

“BAŞKANIMIZ BİZLERİ MAHCUP ETMEMİŞTİR”

Toplantının üçüncü konuşmacısı MHP İlçe Başkanı Arif Eren de şunları söyledi: “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, 53 yıllık şanlı tarihi olan bu kutlu davanın bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi şahsiyet ve huzura ebedi çağrıdır. milliyetçi Hareket Partisi vatana millete bayrağa eşsiz sevgi, emsalsiz sadakattir. Milli duruşun millete bekanın onurlu bir davetidir. Merhum Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey, Milliyetçi Hareket’in ülkücülüğü ve gerçekçiliğiyle yoğurarak Türk milletini kanatlandıracağını öngörüyordu. Bu öngörü isabetli yerini bulmaktadır. 2019 yerel seçimlerinde Yenişehir’de üç hilali dalgalandırdık. Dürüst ve temiz yönetim anlayışımızla milletimiz belediye yönetimlerindeki çalışkanlığımızı görmüş, tanık olmuştur. Göreve geldiğinden bu yana verdiği projelerin sözünü vermiş ve bizleri mahcup etmemiştir. 16 projenin 15’i yılbaşı itibariyle tamamlanacak ve Kapalı Pazar Yeri’nin açılışını yapacağız. Burada Belediye Başkanımız Davut Aydın’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 2023’e doğru adayımız belli kararımız nettir. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur İttifakı ortağımızla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisi’yle kurduğumuz ittifaka yıpranmasına, olası siyasi kamplaşma ve kutuplaşmaya izin ve meydan vermeyeceğiz. Davamızın büyüklüğü yüreğimiz asaleti, ülkülerimizin yüksekliğiyle ölçülür. Biz milliyetçi ülkücü hareketiz. Nice 53 yıllara nice 500 yıllara bu dava sürsün. Rahmetli Alparslan Türkeş’in dediği gibi şehitlerimiz ve gazilerimiz emin olsunlar ki mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz, ülkülerimizden sapmayacağız.”

Toplantıya MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, MHP İl Başkan Vekili Süleyman Tefekkür, İl Başkan Yardımcıları Cemal Ersoy, Beşir Deniz, İlçe Başkanı Arif Eren, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Çekil, Kadın Kolları Başkanı Gülnur Çalışkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. Toplantıda aralarında muhtarların da olduğu 83 yeni üyeye üyelik rozeti takdim edildi. (HABER FOTOĞRAF: GÜRHAN ADANA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ