$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 35,11 / Satış: 35,25

Aliba, lezzetiyle sofraların vazgeçilmezi oluyor

Aliba, lezzetiyle sofraların vazgeçilmezi oluyor
  • 03.06.2022

Yenişehir’de hayvancılık alanında önemli yatırımlar yapan Orhan Holding, bünyesine yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Aliba çiftliğinde üretilen süt ve süt ürünleri ile özel peynir çeşitleri Aliba lezzet bahçesinde müşterilerine hizmet veriyor. Üretilen ürünler kalitesi ve lezzetiyle vatandaşların beğenisini kazanıyor. Aliba markası ile üretilen özel peynirler mozzarella Burrata ürünleri İtalyanlara rakip olurken, ziyaretçiler şirketin Yenişehir’deki sosyal tesislerinde ağırlanıyor.

Aliba çiftliğinin Yenişehir Havaalanı yolundaki sosyal tesislerini Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ziyarette şirket Genel Müdürü Şefik Yiğit yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın, “Ülkemizin değerli iş insanı İbrahim Orhan tarafından ilçemize yapılan hayvancılık yatırımları sayesinde bugün Yenişehir’in adı aynı zamanda süt ürünlerinde de Türkiye pazarında konuşulmaya başlandı. Tesislerde dünya genelinde isim yapmış birçok peynir üretiliyor. Yapılan yatırımlar ile birçok insanımıza iş istihdamı sağlandı. Ben kendilerine bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şirket Genel Müdürü Şefik Yiğit de “Tesislerimize gelerek bizleri ziyaret eden İlçe Kaymakamımız Rahmi Köse’ye, Belediye Başkanımız Davut Aydın’a öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Kendileri her zaman bizlerin yanında yer aldılar. Yenişehir’deki tesislerimizde tamamen doğal ortamlarda ürettiğimiz birçok ürün bulunuyor. Bu ürünler geniş bir pazar ağında sofralara ulaşıyor ve bu sayede ilçemizin de tanıtımı oluyor. Bizler ülkemiz için en iyisini üretmeye ve istihdama katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ