$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 35,11 / Satış: 35,25

Aliba Çiftliği’nden sofralara doğal lezzetler

Aliba Çiftliği’nden sofralara doğal lezzetler
  • 17.05.2022

 

Otomotiv sektörünün duayeni ve Orhan Holding Onursal Başkanı Dr. İbrahim Orhan’ın Yenişehir’deki çiftliği, ünlü “manda kaymağı”nı “Aliba” markasıyla canlandırıyor. Çiftlikte özenle üretilen ürünler şirketin sosyal tesislerinde müşterilerine sunuluyor.

Bursa Yenişehir’de karayolu ve sanayi bölgelerinden uzakta bulunan çiftliklerde özel olarak üretilen birbirinden lezzetli doğal ürünler şirketin Yenişehir Havaalanı yolu üzerindeki sosyal tesislerinde müşterilerin kahvaltı masalarına nezih bir ortamda sunuluyor.

ONLARCA ÜRÜN SOFRALARI SÜSLÜYOR

Aliba Çiftliği Genel Müdürü Şefik Yiğit, tereyağdan peynire, baldan cevize değin ürünlerin tamamının kendi çiftlikerinde üretildiğini anlattı. Yiğit, “ Önce kalite anlayışı ile çıktığımız bu yolda özenle hazırlanan birçok ürünümüzü Bursa Yenişehir karayolu üzerinde açtığımız sosyal tesislerimizde halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bizim öncelikle amacımız müşteri memnuniyeti. El değmeden hazırlanan birçok ürünümüzü konuğumuz olan müşterilerimize hazırladığım kahvaltı masalarında sunuyoruz. Kahvaltıya gelen konuklarımızı en güzel ve uygun şartlarda ağırlıyoruz” dedi.

LEZZET, SERVİS VE GÜLERYÜZLÜ PERSONEL

Konukların aynı zamanda ürünlerden alıp evlerine götürebildiklerini anlatan Yiğit, “Halkımız buradan dilediği ürünleri alabiliyor. Tesisimiz içerisinde çocuklarımız için kurulan süt park yine çocuklarımız için yaptığımız çeşitli hayvanların yer aldığı bir bölüm kapalı ve açık alanda hizmet verdiğimiz bölümlerimiz bulunuyor. Kalite anlatılmaz yaşanır. Tamamen kendi çiftliklerimizde üretilen ürünler ile kendi bahçelerimizde hazırladığımız doğal ürünleri halkımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bursa’nın yanı sıra  diğer il ve ilçelerden Yenişehir Havaalanı yolu üzerindeki Aliba sosyal tesislerine gelen konuklar, “Burada bizlerin rahatı ve damak tadımız için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Lezzeti, servisi ve güler yüzlü personeli ile dört dörtlük bir tesis burası. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ