$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 35,11 / Satış: 35,25

Yenişehir’de yılan paniği… Nazif Tuna’ya yılan saldırdı

Yenişehir’de yılan paniği… Nazif Tuna’ya yılan saldırdı
  • 13.05.2022

Yenişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna’ya Karaköy’deki çiftliğinde yılan saldırdı. Tuna, yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı taş atarak etkisiz hale getirdi.

Karaköy’deki süt hayvancılığı işletmesindeki ineklerinden bir tanesinin öldüğünü akşamüstü de yaklaşık 4 metre uzunluğundaki bir yılanın saldırısına uğradıklarını belirten Tuna, “Oğlum Yusuf ile çiftçiliğe içine gübre taşırken bir yılanın başını kaldırmış bize doğru gelmekte olduğunu gördük. Taş attık ve hayvanın beli kırıldı” dedi.

Hayvan barınağında ölü buldukları ineğinin veteriner hekimlerin incelediğini ve kesin bir sonuca ulaşamadıklarını anlatan Tuna, “TARSİM veterineri ve diğer veterinerler hayvanın memesinde yırtık tespit ettiler. ‘Yılan ısırığı olabilir mi?’ diye düşündük. 30 bin lira değerindeki süt ineğimizi kaybettik” diye konuştu.

Havaların ısınmaya başlamasıyla doğada bu tür karşılaşmaların olduğunu anlatan Tuna, “Çiftçilerimiz son derece dikkatli olsunlar” dedi. Tuna, ölen ineği ve yılanı toprağa gömdüklerini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ