$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

Okyanus Kolejleri Yenişehir’de

Okyanus Kolejleri Yenişehir’de
  • 17.02.2022

Yenişehir’de okul binası inşa ederek önümüzdeki eğitim öğretim dönemine faaliyete başlamayı planlayan Okyanus Kolejlerinin tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında Okyanus Kolejleri Bursa Bölge Koordinatörü Muhammet Yıldırım ile İnegöl ve Yenişehir Okyanus Kolejleri kurucusu Erdoğan Kızmaz ayrıntılı bilgi verdiler.

Bursa Bölge Koordinatörü Muhammet Yıldırım şunları söyledi: “Okyanus kolejleri 2004 yılından beri yurt genelinde faaliyet gösteren bir eğitim kurumu. Okyanus Kolejlerinin yola çıkış amacındaki mottosu eğitim ve yaşam merkezli bir okul olma iddiasıydı. Bu çerçevede 2004 yılında başlayan serüven Okyanus Kolejlerinin İstanbul’un Anadolu yakasında ve Avrupa yakasında şubeleşmesiyle birlikte devam etti. 2016 yılında da Okyanus Kolejlerinin yeteneği başarıya dönüştüren eğitim programını Bursa ile buluşturma fırsatı bulduk. Okyanus Kolejlerinin Bursa Nilüfer’de Özlüce Bölgesi’nde bir kampüsünü, yine Erdoğan beylerle birlikte İnegöl’de açma fırsatını yakaladık. Bu vesileyle bugüne kadar 3 binin üzerinde öğrencinin eğitim öğretimine dokunma fırsatı, 6 binin üzerinde veliyle birlikte Okyanus Kolejlerinin eğitimlerini paylaşma fırsatı bulduk. Okyanus Kolejlerinin yeteneği fırsata dönüştürmeye, her çocuğu sahip olduğu yeteneği geliştirmeye, keşfetmeye, öğrencinin kendini tanımasına yeteneklerinin ve yeterliliklerinin farkına varmasına önem veren bir kurum olarak özel öğretim kurumları içinde ön plana çıkmaktadır. Bizim öncelediğimiz en temel özelliklerden bir tanesi de fiziki imkânlarımız olmakta. Çünkü çocukların sahip oldukları yetenekleri keşfetmek ve bunları geliştirmek için onların hizmetine çok güzel fiziki imkânlar da sunmak gerekir. İnegöl Okyanus Kolejimizi referans olarak göstermek gerekirse konferans salonuyla, spor salonuyla, kapalı yüzme havuzuyla, laboratuarlar, görsel sanat atölyeleriyle öğrencilerin sanatsal ve sportif yönlerini geliştirmelerine imkân tanıyacak üst düzey donanımlara sahip birer kurum. Bugün hep birlikte Yenişehir ilçemizin de Okyanus Kolejlerinin kaliteli eğitiminden faydalanabilmesine imkân sağlayacak olan Yenişehir Kolejimizin açılışını, Yenişehir’de faaliyet hem Yenişehir halkımıza hem İnegöl halkımıza hem yine hizmet vermek istediğimiz İznik bölgesindeki vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize Bursa’ya ve ülke geneline duyurmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.”

 

İnegöl Okyanus Kolejleri kurucusu Yenişehir’de faaliyete girecek olan Okyanus Kolejlerimizin kurucusu Erdoğan Kızma ise şunları söyledi: “Bizler eğitim sektöründe yıllardır hizmet vermekteyiz. İnegöl’de Okyanus Kolejimiz 6 yıldır İnegöl’e ve Yenişehir’e hizmet vermekteydi. İstedik ki Yenişehir merkezde olmak üzere Yenişehir ve İznik’e de orada da Okyanus Koleji açalım, Yenişehir ve İznik’teki öğrencilerimizi de Okyanus Koleji’nin güzellikleriyle buluşturalım istedik. Bu amaçla önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Yenişehir Okyanus Kolejimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu konuda bilgi verelim istedik. Yenişehir Okyanus Kolejimizde bizler anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim hizmetini sağlayacağız. Okyanus Koleji’nde tabii ki eğitim dediğimizde çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmeyi, iyi bir yabancı dil bilmelerini bunun yanında tabii ki de akademik anlamda en güzel şekilde yetişerek birer dünya insanı olmalarını hedefliyoruz. Çabamız ve gayemiz bu. Eğitim kadromuzda öğretmen kadromuzda yine İnegöl Okyanus Koleji’nde bu anlamda uzun yıllardır bizimle birlikte çalışan yine özel eğitim sektöründe çalışan arkadaşlarımızdan oluşturacağımız bir eğitim kadrosuyla Yenişehir’de de eğitime en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Ben Yenişehir’e böle güzel bir hizmetin gelmesi için gerçekten en önemli bize katkı koyan buradaki Elifnur İnşaat sahibi Ethem Bey’e ekibine de çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz kendileriyle konuştuğumuzda böyle güze bir yatırımın olabileceğini böyle bir yatırım yapabileceklerini bizimle paylaştılar, biz de memnun olduk. Sonuçta Yenişehir ve İznik’teki vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için de gerçekten güzel bir hizmet, kendilerine bu konuda da teşekkür ediyorum. Tabii ki bizim Yenişehir’deki bu heyecanımıza ortak olan, ‘Çok güzel bir hizmet olur’ diyen Yenişehir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Ticaret Odamız, Ziraat Odamız, Muhtarlar Derneğimiz, yani tüm Yenişehir halkına da gerçekten güzel bir heyecan duydular, bize de bu heyecanı verdikleri için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Yenişehir ve İznik’teki öğrencilerimiz hakikaten güzel bir eğitim fırsatı yakalayacaklardır. İnşallah bizler de burada bu öğrencilerimizi tabii ki öncelikle vatanına, milletine, bayrağına örf ve adetlerine gelenek ve göreneklerine bağlı Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda yetiştireceğimize, o konuda da vatandaşlarımız emin olabilirler.”

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ