$ DOLAR → Alış: 32,22 / Satış: 32,35
€ EURO → Alış: 35,11 / Satış: 35,25

Köprüler ışık saçıyor

Köprüler ışık saçıyor
  • 01.09.2021

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışma ile Hüdavendigar Kent Parkı içindeki köprüler ışıklandırma ile daha estetik bir görünüm kazandı.

Bursa’nın daha temiz, bakımlı ve görsel anlamda estetik bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin estetik zenginliğine her geçen gün yeni özellikler ekliyor. Trafo binaları, istinat duvarları ve köprülü kavşakları tuval gibi kullanıp, cadde ve sokakları sanatla buluşturan, halkın ortak kullanım alanlarında zarar gören bordür tretuvar, oturma grupları ve kent mobilyalarını yenileyen ekipler, bu kez estetik bir ışıklandırma çalışmasına imza attı. Özellikle hafta sonları Bursalıların nefes almak için en önemli buluşma noktalarından biri olan Hüdavendigar Kent Parkı içinden geçen Nilüfer Deresi üzerindeki iki köprü, ışıklandırma çalışmasıyla geceleri de görsel bir şölen sunuyor.

Her iki köprüde 30 farklı temada hareketli aydınlatma yapabilen, özel gün ve haftalara göre renk değiştirebilen aydınlatma çalışması parkın değerine değer kattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ