$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

BAŞKAN AYDIN: ASILSIZ İDDİALARLA YÖNETİMİMİZ KARALANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR

BAŞKAN AYDIN: ASILSIZ İDDİALARLA YÖNETİMİMİZ KARALANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR
  • 05.02.2021

Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, belediyeye ait taşınmazların satışının yapılacağına ilişkin iddialar yalanlandı. Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya şöyle:

“Son günlerde Belediyemiz Ocak Ayı Meclisinde alınan kararla, mülkiyeti belediyemize ait taşınmazların satışının yapılacağı yönünde, birtakım siyasi çevrelerce gerçeği yansıtmayan, asılsız iddialarla yönetimimiz karalanmaya çalışılmaktadır.

Ocak Ayı Meclisimizde tüm siyasi partilerin oy birliğiyle, vatandaşlarımızdan gelen talepler değerlendirilerek, yine vatandaşlarımızın menfaatine olacak şekilde meclisimizce yetki verilmiştir.Alınan bu yetki doğrultusunda, vatandaşlarımızın talebi olması ve ilgili komisyonca uygun görülmesi halinde gerekli işlemler yine Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslar doğrultusunda yerine getirilebilecektir.

Asılsız, algı oluşturmaya ve vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmeye yönelik bu iddialar gerçekten uzak, mesnetsiz iddialardır.Kaldı ki, bugüne kadar olan görev süremiz içinde belediyemiz taşınmaz mallarının satışı hiçbir şekilde yapılmamış, aksine bu süre içinde 10 adet çeşitli metrekarelerde taşınmaz kamunun hizmetinde kullanılmak üzere belediyemiz mülkiyetine kazandırılmıştır.

İfade ettiğimiz gibi, ocak ayında Belediye Meclisimizce verilen bu yetkinin de içinde bulunduğu tüm kararlar, aidiyetle Yenişehir’e bağlı, sorumluluk duygusuyla hareket eden meclis üyelerinin oy birliği ile alınmış bir karar olup, hiç birinde menfaat söz konusu değildir. Gerçeği yansıtmayan bu iddialar,Yenişehir’imizin geleceğine katkı sunmaya çalışan meclis üyelerimizin iyi niyetli çabalarına,demokratik iradesine karşı yapılmış bir saldırı niteliği taşımaktadır.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar vatandaşlarımıza vadettiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik,vatandaşlarımızın lehine olmayan hiçbir kararın altına imza atmadık, atmayacağız.

Yapılan bu karalama çalışmasını kınıyoruz. Asılsız iddialara itibar edilmemesi hususunu her geçen gün artarak devam eden hizmetlerimizle bize daha çok inanan ve destek veren vatandaşlarımızın bilgilerine sunuyor, “Sevdamız Yenişehir” için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla ifade ediyoruz.

Yenişehir Belediye Başkanlığı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ