$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR’İN 2 KÖYÜNE İÇME SUYU MÜJDESİ

YENİŞEHİR’İN 2 KÖYÜNE İÇME SUYU MÜJDESİ
  • 18.12.2020

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin önceki günkü toplantısında Yenişehir’in bazı köylerindeki içme suyu çalışmaları gündeme geldi. CHP Yenişehir ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tayfun Sırman, Terziler Mahallesi’ndeki su sıkıntısıyla ilgili projenin sürdüğünü hatırlatarak, “Bu çalışmalarla ilgili bilgi verirseniz memnun olurum” dedi. Sırman ayrıca, Süleymaniye Mahallesi sakilerinin, mezarlığın çevresine beton duvar örülmesini beklediklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Fen İşleri ve Sağlık İşleri Dairesi yetkililerine konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması yerinde tespit edilmesi talimatı verdi.

Başkan Aktaş ayrıca, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’e söz vererek, içme suyu çalışmaları konusunda bilgi vermesini istedi. BUSKİ Genel Müdürü Gülenç çalışmalarla ilgili şu bilgileri aktardı: “2020 ocak ayı başında Yenişehir’in 6 mahallesinin su sorununu çözmüştük. Aydoğdu ve Terziler mahallelerinin muhtarına da su sorunlarını çözme konusunda söz vermiştik. Adoğdu’da kaliteli ve istenilen nitelikte suyu bulmak için sondajlar açtık. İstediğimiz suyu yeni bulduk. Program planlandığı biçimde sürüyor. Aydoğdu Mahallesi’nin ardından Terziler’de de çalışma başlayacak. İnşallah bir ay içinde suya kavuşulmuş olacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ