$ DOLAR → Alış: 32,44 / Satış: 32,57
€ EURO → Alış: 34,50 / Satış: 34,64

YENİŞEHİR’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YENİŞEHİR’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ
  • 18.09.2020

İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı mesajı şöyle:

 

Değerli yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz,

Amacımız; geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amacı doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunu sağlamak için sizlerle birlikte bu eğitim-öğretim yılında da yeni gelişmeleri dikkate alarak var gücümüzle çalışacağız. Bu yılda önümüze elbette diğer yıllara göre daha farklı engeller çıkacaktır. Fakat inanıyoruz ki hep birlikte üstesinden geleceğiz. Yüz yüze, uzaktan, her şekilde görevlerimizin bilincinde olarak yeni eğitim-öğretim yılına başlıyoruz, toplumun eğitime katılımını artırmada, öğretimde farkındalık oluşturmada hepimize büyük sorumluluk düşmektedir.

Özellikle yaşadığımız bu çağda bilgi hem çok çeşitlendi, hem de ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Pandemi sürecinde teknoloji ve iletişimin gelişmelerini olumlu değerlendirmeyi, olumsuzluklarından uzak kalabilmeyi ancak ve ancak hep birlikte sağlayabiliriz. Gelecek, eğitimle biçimlenip değişecek ve bu değişim a dan z ye kadar her şeyi etkileyecektir. İşte bugün hep birlikte, geleceği biçimlendirecek,  dünyayı değiştirecek, Türkiye’nin aydın insanları olacak, siz değerli öğrencilerimiz için çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz.

Öğrenimin sadece okulda bitmediğini anladığımız pandemi sürecinde yılmadan çalışan öğretmenlerimiz olduğunu aklınızda tutarak ömür boyu süren eğitim ve öğrenimin her fırsatını değerlendirmeyi unutmamalıyız. Bütün bu amaçlarımıza ulaşabilmenin yolu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak”.

Bu bilinçle yeni öğretim yılının, değerli meslektaşlarıma, öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize başarı, sevgi, mutluluk dolu günler getirmesini diliyorum.

 

 

Musa AYAZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ