$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

YENİŞEHİR MHP’DE COŞKULU KONGRE

YENİŞEHİR MHP’DE COŞKULU KONGRE
  • 30.08.2020

MHP Yenişehir İlçe Teşkilatının 13. Olağan Genel Kurul Toplantısında İlçe Başkanı Arif Eren güven tazeledi. Eren, tek listeyle gidilen seçimde tekrar ilçe başkanı seçildi.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede divan heyeti İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Belediye Başkanı Davut Aydın, Cemil Ersoy ve Tuğba Şentürk Yılmaz’dan oluştu.

YÜKSEK KATILIMLI KONGRE

Kongrede ilk olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Mesajı ayakta alkışlayan partililer salonda büyük coşku oluşturdu.

Kongrede konuşan Yenişehir Belediye başkanı Davut Aydın da, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Aydın şunları kaydetti:

“Demokratik katılımın ve Milliyetçi coşkunun güzel bir örneği olan 13. Olağan Kongremize katılan tüm ülküdaşlarımı, değerli misafirlerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

Kongremizin ülkücü harekete, ülkemize, ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederken, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i rahmetle anıyorum. Bu vesileyle yarın gerçekleşecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Türkiye’de iki büyük liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile bilge lider,  Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ el ele verip, birlikte rahmet,

ayrılıkta azap vardır diyerek Cumhur İttifakını oluşturmuşlardır. Ben de partimin ve ittifak ortağımızın ortak çalışması, vatandaşlarımızın teveccühleriyle bu kutlu ittifakın adayı olarak, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti ilçemizde, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı olarak seçildim.

Adaylık sürecimde, bu kadim şehrin anahtarını, Sayın Genel Başkanıma ve sizlere teslim edeceğimin sözünü vermiştim. Partimin ve Cumhur İttifakının büyük destekleriyle, el birliğiyle çalışıp, gücümüze güç katarak bu seçimi kazandık ve söz verdiğim gibi ilçemizin anahtarını liderime ve partime teslim ettim. 31 Mart 2019 seçimleriyle Osmanlı Devleti’nin ilk başşehri Yenişehir’imizde, 3 Hilal, sizlerin üstün çaba ve çalışmalarıyla şaha kalkmış, ilçemiz Bursa ilçeleri arasında Milliyetçi Hareket Partili ilk ve tek belediye olmuştur.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olarak göreve başladığım gün, Sayın Genel Başkan Yardımcımın da buyurduğu üzere; bu ilçenin Şehr-i Emin’i olarak, bundan sonra bu şehrin bana emanet edildiğini,  bu şehrin benim namusumun emaneti olduğunu, Beyt-ül malı yöneteceğimi, bu sorumluluk içerisinde o gün teslim aldım.

O günden bugüne kadar;

Hz. Ebubekir Efendimiz gibi sadık olup, bana emanet edileni namus bildim,

Yenişehir’de doğan her çocuktan, Yenişehir’in tozundan, Yenişehir’in toprağından, dikilen ağacın budanmasından, içilen sudan, sofradaki ekmekten, yutulan her lokmadan sorumlu olduğumu bilerek çalıştım.

“HERKESE EŞİT VE ADİL DAVRANDIM”

Hz. Ömer Efendimiz gibi herkese eşit adil oldum.

Yenişehir’de bir tane hemşehrimiz aç yatacaksa, bir hemşehrimiz ilaç alamıyorsa, bir evladımız okula gidemiyorsa sorumlusu benim dedim ve bu düsturla hizmet ettim.

Hz Ali Efendimiz gibi kararlı olup, hizmet için yaşadım, gecem, gündüzüm Yenişehir oldu.

Seçim süreci boyunca Genel Sekreterimiz ve Bursa Milletvekilimiz İsmet BÜYÜKATAMAN, Genel Başkan Yardımcımız ve Bursa Milletvekilimiz Hidayet VAHAPOĞLU, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanım Cihangir KALKANCI ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanım Arif EREN ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kollarımız, Ülkü Ocaklarımız ve siz değerli ülküdaşlarımla aynı dava uğruna köy köy, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler, bulunduğumuz vaatler; beyanname kitapçığında kalmamıştır.

“BEYANNAMEMİZDEKİ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Beyannamemizde yer alan 16 adet büyük projeden 1 yılda 6 tanesini tamamladığımı belirtmek istiyorum. Rabbime şükürler olsun ki; ÜCRETSİZ Kapalı Çocuk Oyun Alanı, Akıllı Otobüs Durakları, Sinanpaşa Medresesi Yeni Nesil Girişimcilik Merkezi, Babasultan Parkı, Engelsiz Yaşam Alanı ve Kozdere Çamlığı Mesire Alanı projelerimizi tamamladık.

Bu kutlu günde, tamamlanan projelerimizi gönül rahatlığıyla sizlere ifade edebilmenin huzuru içerisindeyim. Çünkü benim sorumluluğum yalnızca hemşehrilerime karşı değil, aynı zamanda bu davanın yılmaz neferleri, partim ve ülküdaşlarıma karşıdır.

Üstlendiğim bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğimden ve sizlerin yardımınızla Osmanlı Devleti’nin ilk başşehri Yenişehir’imizin tarihine yakışır hizmetler yaparak, söz verdiğimiz projelerimizi tamamlamak için elimden gelen çabayı göstereceğimden hepiniz emin olunuz. Bu duygularla Milliyetçi Hareket Partimizin Yenişehir İlçe Teşkilatının 13. Olağan Kongresinin Türk- İslam dünyasına, ülkemize, bölgemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, göreve seçilecek İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

EREN: “ÜLKÜMÜZ YÜCE, YOLUMUZ UZUNDUR

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Ülkesini ve Milletini her şeyin üstünde tutan bu kutlu geleneğin yegâne temsilcisi Partimizin; birlik, beraberliğin ve milli duyguların büyük bir coşkuyla yaşandığı kongremize başlamadan evvel, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİM İLE KUTLAR ; bizlere bu toprakları yurt kılan, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz şehitlerimizi, Partimizin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’i ve tüm dava şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ayrıca mart ayının ortalarından bu yana, dünyanın ve ülkemizin başına dert olmuş Covid-19 virüsüne karşı, Kongremiz de dâhil olmak üzere, alınan tedbirlere harfiyen uymanın gerekliliğini hatırlatırken; virüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hastalarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.

2017 Yılında Genel Başkanımız, bilge lider Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin takdirleriyle bu kutlu yürüyüşe başladım. 2019 Yerel Seçimlerinde aday gösterdiğimiz ve Genel Merkezimizin de büyük destek övgüsüne mazhar olan, Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Davut AYDIN ve değerli Meclis Üyelerimizle yürüyüşümüze devam ettik.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayrağını ilelebet göklerde tutmak ve 3 Hilal’i Yenişehir Burçlarında dalgalandırmak için, Marmaracık’dan Gökçesu’ya, Kızılköy’den Çayırlı’ya kadar yürüttüğümüz seçim ve propaganda çalışmalarında, Milliyetçi Hareket Partisinin nezaket ve asaletinin simgesi Kadın Kollarımızla, Partimizin disiplinli, özverili ve yiğit evlatları Ülkü Ocaklarımızla, Cumhur İttifakı çatısı altında Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Teşkilatıyla seçimi büyük bir zaferle kazandık.

Bu seçimle ilçemizde kazandığımız Belediye Başkalığı bizlere daha çok çalışmaya teşvik ederken, adımlarımızı daha sağlam atmamıza, ellerimizi daha sıkı kenetlememize dayanak oluşturdu.

Bizim, Yenişehir’in üzerinde bir hedefimiz var. Bu hedef milli şuurla hareket edip, davamızın, ülkemizin tüm burçlarına yayılmasıdır.

Ülkümüz yüce, yolumuz uzundur.

Burçlarında 3 Hilal’i dalgalandırdığımız, Osmanlı’nın ilk başkenti Yenişehir Belediyesi, Milliyetçi Hareketin üretken, çalışkan ve örnek belediyeciliğinin yegâne temsilcisi olacaktır. Büyük Türk Milletinin varlığından, değerlerinden ve yükselişinden rahatsız olan tüm şer odaklarına karşı Cumhur İttifakı şemsiyesi altında, bilge liderimiz, Başbuğumuz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin üstün öngörüsüne dayalı talimatlarıyla, Belediye Başkanımızla, Meclis Üyelerimizle mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

“GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Gün birlik ve beraberliğimizi   sağlam  temellere  oturtma  günüdür.

Gün TÜRK dünyasının bilge Lideri DEVLET BAHÇELİ’nin etrafında kenetlenme günüdür.

Gün Cumhur İttifakıyla zincirleri kırıp büyüyen TÜRKİYE ve umut verme günüdür.

Bu kapsamda İstiklal için birlik , istikbal için dirlik kazanan TÜRKİYE olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Bugüne kadar emeği bulunan bütün ülküdaşlarıma, İlçe başkanlarıma ve yöneticilerime, Canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Yolumuz ve bahtımız açık gazamız mübarek olsun.

Sağ olun Var olun ALLAH’a emanet olun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

EREN BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM KURULU

Kongrede yapılan seçimlerde Arif Eren Başkanlığındaki yönetimde şu isimler görev aldı: Sinan Demir, Hasan Yılseli, Fuat Yaman, Hasan Akalın, İsmail Filiz, Necdet Cebeci, Esin Zengin, Ömer Süllü, Burak Bal, Mahmut Kanlı, Abdullah Çağlar, Mustafa Satık, Abdülhamit Günel, Engin Ülker, Mesut Tanrıkulu, Mehmet Kata, Mehmet İnce ve Necdet Aydın.

İl delegeleri: Arif Eren, Davut Aydın, Mesut Bedel, Celal Çekil, Günnur Çalışkan, Ahmet Çekil, Serhat Savcı, Nurettin Aydın, Hüseyin Kulu, H. Emre Yürük, İmdat Cav, Mustafa Gerim, Muharrem Tekin, Faruk Balkız ve Sinan Demir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ