$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

BAŞKAN AKTAŞ’DAN MODERN KURBAN PAZARI’NA ZİYARET

BAŞKAN AKTAŞ’DAN MODERN KURBAN PAZARI’NA ZİYARET
  • 02.08.2020

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin en modern kurban satış ve kesim tesislerinden biri olan Veysel Karani Kurban Kesim ve Satış Yeri’ni ziyaret etti. Kurbanlık satan esnafla sohbet eden Başkan Aktaş, vatandaşlara kurban kesimi ve atıkların doğru bertarafı konusunda hassasiyet çağrısında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Veysel Karani Kurban Kesim ve Satış Yeri’ni ziyaret etti. 70 bin metrekare alana kurulan Türkiye’nin en modern kurban satış ve kesim yeri olan tesisde, 15 bine yakın büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışa sunuluyor. Arefe günü satış yapan esnafla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem satıcı hem de alıcıların pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymasını istedi. Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, Refik Özen, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’in de yer aldığı ziyarette tesis hakkında bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşın tesislerden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

“Daha yaşanabilir Bursa”
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediyesi tarafından geçen yıl hazırlanan ve bu sene daha mütekamil hale getirilen Veysel Karani Kurban Kesim ve Satış Yeri’ni gezerek vatandaşlarla sohbet ettiklerini söyledi. Veteriner hekimlerden zabıtaya kadar tüm birimlerin hizmetlerini kusursuz yerine getirdiğini belirten Başkan Alinur Aktaş, sahada ziyadesiyle memnuniyetin görüldüğünü dile getirdi. Tesislerin yapımına emek harcayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür eden Başkan Aktaş, “Sahada yapılacak diğer çalışmalarla birlikte tesisi daha mükemmel hale geleceğine inanıyorum. Bursa’da ulaşım başta olmak üzere hizmetler bir bir hayata geçiriliyor. Bu çalışmalarla Bursa daha yaşanılabilir hale geliyor. Kurban Bayramı belki biraz telaşeli olsa da yapılan güzel kompleks ile sıkıntılar halledilmiş. Hemşerilerimizin de kurban ibadetini yerine getirirken kurban atıklarını usulüne uygun bir şekilde imha etmesini arzu ediyoruz. Başta Osmangazi Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimiz bu konuda güzel hizmetler veriyor. Herkese hayırlı bayramlar dilerim” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, Osmangazi ilçesinde iki noktada kurban satış yeri düzenlendiğini hatırlattı. Bunlardan birisinin ve en önemlisinin Veysel Karani Kurban Kesim ve Satış Yeri olduğunu söyleyen Dündar, “Güzel bir ortam oldu. Vatandaşımız ve satıcılar memnun. Bizler de belediye olarak 7 müdürlük ve 916 personelimizle sürekli çalışıyoruz. Bayram boyunca 22 farklı kesim yerlerinde bu hizmeti sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getireceklerdir. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki arkadaşlarımızın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Güzel bir ortam ve vatandaşlarımız memnun. Allah onların kazancını bereketli etsin. Vatandaşlarının almış olduğu kurbanları da Allah kabul etsin. Hayırlı bayramlar” diye konuştu.

Bursa Milletvekili Refik Özen, tesisi Bursa’ya kazandıran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Vatandaşların ve kurban satan esnafın memnuniyetini sahana gördüklerini anlatan Özen, tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ