$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

BAŞKAN AYDIN EKİP ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

BAŞKAN AYDIN EKİP ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR
  • 27.07.2020

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü, mahalle mahalle gezerek faaliyetleri yerinde incelerken ekiplerle birlikte çalışmalara katıldı.

Papatya Mahallesi bağlantı yollarının sathi kaplama ve mahalle meydanının parke taşı döşeme çalışmalarını incelemek üzere giden Belediye Başkanı Davut AYDIN, burada kum serme işleminde ekiplerle birlikte çalıştı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye ekiplerini seferber eden Başkan AYDIN “tüm ekiplerimizle ilçemizin her noktasında hummalı bir çalışma yürütmekteyiz. Bizim tek derdimiz hemşehrilerimizin memnuniyeti, ilçemizin güzelleşmesidir” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Papatya Mahallesi meydanına 2000 m² parke taşı döşeme işinin bugün tamamlanacağını ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN “Papatya Mahallemizin Bilecik istikametine giden bağlantı yoluna bugün BBB ekiplerimiz tarafından PMT malzemesi serilmesine de başlandı. Bu işlemin ardından sathi kaplaması yapılacak olan bağlantı yolu ile vatandaşlarımız asfalta kavuşacaklar. Bizlere her konuda destek olan BBB Başkanım Sayın Alinur AKTAŞ ve ekibi ile çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri için teşekkür ediyorum. Bizim işimiz gücümüz Yenişehir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ