$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

BAŞKAN AYDIN: 1 YILDA 16 ANA PROJEDEN 6 PROJEMİZİ TAMAMLADIK

BAŞKAN AYDIN: 1 YILDA 16 ANA PROJEDEN 6 PROJEMİZİ TAMAMLADIK
  • 30.06.2020

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN göreve başladığı 1 yılın ardından Seçim Beyannamesinde yapmayı taahhüt ettiği 16 ana projeden 6 tanesinin tamamlandığını duyurdu.

Geleceğin mimarı çocuklara olan hassasiyetini her fırsatta dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN Seçim Beyannamesinde ÜCRETSİZ Kapalı Çocuk Oyun Alanının öncelikle olarak göreve başladığı ilk aylarda tamamlandığını söyleyerek devamında ise Akıllı Otobüs Durakları, Sinanpaşa Medresesi Yeni Nesil Girişimcilik Merkezi, Babasultan Parkı, Engelsiz Yaşam Alanı ve Kozdere Çamlığı Mesire Alanı projelerinin tamamlandığını ifade etti.

28 Yıllık belediyecilik tecrübesiyle zaman kaybetmeden söz verdiği projelerin yapımına başladığını bildiren Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN konuya ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Osmanlı Devletinin ilk başkenti Yenişehir’imize gönülden bağlılığım var. Bu aşkı hizmetle hemşehrilerime gösterebilmek için büyük bir heyecan duyuyordum ve Rabbim bu arzumu gerçekleştirebilmeyi bana nasip etti. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın rahatça oyun oynayabilmeleri ve ailelerinin de dinlenip çay içebilecekleri ÜCRETSİZ Çocuk Oyun Alanımızı tamamladık ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve beğenisiyle mutlu olduk. Ardından otobüs ve minibüs duraklarımızı yenileyerek modern ve konforlu Akıllı Otobüs Duraklarımızı 5 farklı noktaya yerleştirdik. Vatandaşlarımız kışın soğuktan ve yağıştan, yazın da sıcaktan etkilenmeden klimalı, kapalı bir ortamda araçları beklerken aynı zamanda kitap okuma, telefonlarını şarz etme ve engelli kardeşlerimiz için de akülü araçlarını şarz etme olanaklarına sahip oldular.

İlçemize Osmanlı’nın ilk başşehri diyoruz ve bunu ön plana çıkaracak tarihi mekanların başında yer alan Sinanpaşa Medresesine de hayat verdik. Orada BEBKA ile yaptığımız ortak bir proje ile Sinanpaşa Medresesi Yeni Nesil Girişimcilik Merkezimizi faaliyete geçirerek, kadınlarımıza ve gençlerimize girişimcilik eğitimlerine başladık.

Seçim Beyannamemizde söz verdiğim bir diğer proje ise her Yenişehirlinin hayatında en az bir kez gittiği, merdivenlerinden koşarak çıktığı ilçemizin en sevilen parkı Babasultan Parkının tadilatı Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlanarak sosyal donatı alanları oluşturuldu. Her birimizin birer engelli adayı olduğumuzu bizler hiç unutmadık ve engelli kardeşlerimiz için Engelsiz Yaşam Merkezimizi yeniden hayata geçirdik.

Ve son olarak, benim en çok önem verdiğim konulardan biri olan ilçemizin oksijen deposu Kozdere Çamlığı Mesire Alanı projesiydi. Çok şükür Rabbim bu günleri görmeyi nasip etti. Bu mekan hepimiz için çok önemli. Orman Bakanlığından 29 yıllığına kiraladığımız 115 dekar mesire alanımızda 1 adet kır lokantası, çocuk parkı, mescit, kamelyalar, yürüyüş yolları, otopark, tuvaletler ve spor aletleri ile ilçemize büyük ve modern bir mesire alanını kazandırdık. İlçemizin en büyük yeşil alanlarından biri olan Kozdere Çamlığının ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim bizlere hayırlı işler yapmayı nasip eylesin.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ