$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR-BİLECİK YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

YENİŞEHİR-BİLECİK YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
  • 15.05.2020

Belediye Başkanı Davut AYDIN 15 Mayıs 2020 Cuma günü AK Parti heyeti ile birlikte Bilecik-Yenişehir Karayolu yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti İl Başkanı Ayhan SALMAN, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa ESGİN, Vildan YILMAZ GÜREL, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer GÜZEL ile yüklenici firma yetkililerinin bulunduğu heyetle birlikte Bilecik-Yenişehir Karayolu yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Davut AYDIN konuyla ilgili olarak basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır Bilecik ve Yenişehir halkının özlemle beklediği 40 km’lik karayolunun, 21 kilometresinin daha önce tamamlandığını ifade eden Başkan Davut AYDIN “ 40 km yolun kalan 19 km’lik kısmı da yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bilecik-Yenişehir arasında mevcut karayolunda daha önceden 134 adet viraj bulunuyordu. Yapılan bu yeni yolla birlikte 100 adet viraj kaldırılarak, önceden 1 saat olan yolculuk süresi 25 dakika olması planlandı. Keskin ve bol virajlı eski yol, yolculuk kalitesini olumsuz etkilerken Yenişehir ile Bilecik arasında ticari ilişkilerin de gelişmesinde bir engeldi. Yılsonuna kadar çift şeritli gidiş-geliş olarak tamamlanacak olan yeni karayolumuzda konforlu bir yolculuk bizleri bekliyor. Ticari, turistik, sosyal ve kültürel pek çok bağımızın bulunduğu Bilecik ili ile Yenişehir, yeni yol sayesinde birleşirken Ertuğrulgazi ile Osmangazi de birbirine kavuşacak. Bu büyük hasretin giderilmesi konusunda destekleri bulunan AK Parti Bursa Milletvekillerimiz Sayın Mustafa ESGİN, Sayın Vildan YILMAZ GÜREL, BBB Başkanım Sayın Alinur AKTAŞ, AK Parti İl Başkanı Sayın Ayhan SALMAN ile Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer GÜZEL’e ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyor, yüklenici firma yetkilileri ile çalışanlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ