$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Meyra Madencilik: Çalışmalarımız yasal sınırlar içinde gerçekleştiriliyor    

Meyra Madencilik: Çalışmalarımız yasal sınırlar içinde gerçekleştiriliyor    
  • 31.03.2020

Yenişehir Kirazlıyayla Köyü’nde, Meyra Madencilik’in yatırım sahasındaki çalışma, köyden bazı kişilerin müdahalesiyle engellenmek istendi. Jandarmanın da bölgeye giderek güvenlik önlemi aldığı gelişmeyle ilgili açıklama yapan Meyra Madencilik Sözcüsü Maden Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Zengin, çalışma sahasındaki gelişmelerin bazı kişiler tarafından çarpıtıldığını bildirdi.

“ÇALIŞMA GİZLİ DEĞİL, TAMAMEN YASAL ÇERÇEVE İÇİNDE YAPILIYOR”

Bölgedeki çalışmalarda gizli biçimde ağaç kesildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Dr. Zengin, “Ağaç kesiminin gizli olduğu öne sürülüyor. Bu iddia kesinlikle maksatlı bir iddiadır. Yatırım bölgesinde tüm faaliyetlerimiz, izinleri alınmış, yasal çalışmalardır. Bu kesim işlemi, iş planına göre ve tamamen yasal çerçeve içinde gerçekleştirilmiştir” dedi.

“PROVOKASYONLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Yatırım süreci içinde, tüm işlemlerin yasalara uygun biçimde yapıldığını ifade eden Dr. Zengin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir algı operasyonuyla daha karşı karşıyayız. Bölgede bugün (31 Mart 2020) şirketimizin çalışanlarının karşılaştığı muamele algı operasyonunun sürdürülmek istendiğini gösteriyor. Sopalarla mühendis dövmeye kalkan insanlar neyi amaçlıyor olabilirler? Şu zor zamanlarda neyi amaçlıyorlar. Çocukları kullanmak da olayın başka bir boyutu ve gerçekten çok üzücü manzaralardır. Bütün bunların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Hep beraber ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ancak, hem halkımızı bilgilendirerek, hem de yasal haklarımızı yasal çerçeve içinde kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ