$ DOLAR → Alış: 32,44 / Satış: 32,57
€ EURO → Alış: 34,50 / Satış: 34,64

Yenişehir AK Parti’de Hatipoğlu güven tazeledi

Yenişehir AK Parti’de Hatipoğlu güven tazeledi
  • 09.03.2020

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı’nda, mevcut başkan Fikret Hatipoğlu tekrar bu göreve seçildi. Kongrede yapılan konuşmalarda AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen hizmetler anlatılırken, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki kongreye İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, eski Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, M. Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, Osman Mestan, İl Başkanı Ayhan Salman, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, il ve ilçelerin teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, her alanda büyük başarılar elde ettiklerini anlattı. Ala, “Kuruluşumuzdan bu yana bütün arkadaşlarımız fikir ve tecrübeleriyle aramızdadır. Hepsi şu anda görevinin başında. Politika demek, fikir, siyaset üretmek demektir. Fikriniz varsa, AK parti zaten üyesi olmayanların bile fikirlerine açıktır. AK Parti’nin yaptıklarını anlatmakla bitiremeyiz, muhalefet de eleştirmekle bitiremiyorlar. Her doğrunun önünde set olmak gibi bir görevleri var. Parti nasıl olunur, hizmet nasıl yapılır, iktidara nasıl gelinir öğrensinler bizi takip ederek. Biz de onlara bakıp kötü siyaset nasıl yapılır, muhalefette nasıl kalınır, biz de onlardan öğreniyoruz” diye konuştu.

Kongrelerin, hem düğün hem bayramları olduğunu belirten Çavuşoğlu ise, kongrelerin yeni bir motivasyonla yeniden sahalara inerek, vatandaşla kucaklaşma vesilesi olduğunu anlattı. Çavuşoğlu şunları söyledi: “Elbette değişim olacak. Bu hareket bugüne kadar çok önemli mesafeler aldı. AK Parti sadece bir siyasi parti değil. AK Parti milletin bağrından kopup gelen bir parti. Yine o milletin içinden, onun gibi düşünen, dünya görüşüne sahip bir liderimiz, cumhurbaşkanımız var. Vesayetle çarpışarak, vesayet perdesini bu ülkenin üzerinden kaldırmak için çok önemli yollar kat ettik. Yıllarca dikte edilen, dışarıda planlanıp içeride oynanan enerji sektöründeki hamlelerimiz tamamen bağımsız bir hal kazandı. Yıllar öncesinden hamlelerini yaptığımız, ama bir şekilde buhar olduğunu gördüğümüz yerli savunma sanayi. Aslında bu ülkede milletten yetki alanlar, yol hastane, eğitim altyapısına ilişkin yatırımlar yaptılar. Ama asla bu 3 özel alana müdahale edemediler. Müdahale etmeye kalkanları, bir gizli el onları oradan alaşağı etmesini bildi ve başardı. Aslında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yola çıkarken, ‘Ben kefenimi giydim ve bu yola baş koydum’ demiştir. İşin özü budur. Bizim milletimiz Recep Tayip Erdoğan’ı yedirmedi. Yunanistan sınırında yapılan mezalimi görünüz. Sizlerin birlik ve beraberliği, bu ülke hak ettiği noktaya mutlaka ulaşacak. Bugün burada bunu görüyorum.”

İl Başkanı Ayhan Salman da, siyaseti bir görev alanı, hizmet olarak gördüklerini söyledi. Salman, “Emaneti de vakit saat geldiğinde bir başka arkadaşımıza devrediyoruz. İnşallah yarından itibaren Yenişehir’in daha güzel ihzmet alması için Türkiye’nin gelişmesi büyümesi için Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte, inandığımız yolda 19 yıldır yine devam edeceğiz”

Milletvekili Ahmet Kılıç, Biz AK Parti olarak hızlı yükselişimizi devam ettireceğiz. Biz büyük bir kadroyuz. Daha güzel şeyler başaracağız.  Türkiye, yarınlara dair güzel günlere hızlı bir şekilde erişecek. Hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Yenişehir’e Kapalı Pazar Yeri inşa edecekleri müjdesini verdi. Başkan Aktaş, “19’uncu yılımızı dolduruyoruz AK Parti olarak. Çok önemli hizmetler yaptık. Eksiklerimiz, aksaklıklarımız var. İnşallah onları da halledeceğiz. Yenişehirli muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdik ve 2019’da yapılanlarla 2020’de yapılması planlananları görüşmüştük. Kırsal mahallelerde ve ilçe merkezinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada Yenişehir ilçe merkezinde yapmayı planladığımız Kapalı Pazar Yeri’nin ihalesini nisan ayı sonunda gerçekleştireceğiz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise, “desteğini aldığım Cumhur İttifakı üyelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum. Bu makam, sizlerin sayesinde bana nasip oldu. İnşallah başta genel başkanlarımız, bakan ve milletvekillerimiz olmak üzere Yenişehir halkının başını öne eğdirmeyecek, onları mahcup etmeyecek hiçbir şeyi Cenabı Allah bana nasip etmesin. Fikret Başkanımızın sonuna kadar yanında olacağız” diye konuştu.

Tekrar AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı olarak seçilen Fikrat Hatipoğlu da, kendisine verilen destekten ötürü teşekkür edip vatandaşa hizmet etmeyi aynı heyecan ve inançla sürdüreceklerini kaydetti.

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ