$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

CHP’li Meclis Üyesi Sırman’dan, Başkan Aktaş’a teşekkür

CHP’li Meclis Üyesi Sırman’dan, Başkan Aktaş’a teşekkür
  • 21.02.2020

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tayfun Sırman, Yenişehir’deki 7 köyün içme suyu sorununa ivedilikle çözüm bulunmasından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ekibine teşekkür etti.

Önceki günkü Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda söz alan Sırman, şunları kaydetti: “Sayın Başkan, 10 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen BUSKİ Genel Kurulu’nda, CHP Grubu olarak Yenişehir’de su sorunu yaşayan 7 köyümüzle ilgili bilgilenme talebinde bulunmuştuk. Söz konusu toplantıda yapılan açıklamada projenin mayıs ya da haziran aylarında bitirileceği ifade edilmişti. Şahsınızın talimatıyla da ocak ayının başına yetiştirilmesi şeklinde bir ifadede bulunmuştunuz. Proje tamamlandı, 23 Ocak’ta da açılışı yapıldı. Bu konuda sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sırman, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Yenişehir’in Terziler ve Aydoğdu  köylerinde de benzer su sıkıntısının bulunduğuna işaret ederek,  “Sanırım bu bölgelerde sondaj ihalesi tamamlandı. Bununla da ilgili benzer şekilde hızlandırma yaparsanız memnun oluruz” diye konuştu.

BUSKİ’nin çalışmasıyla ilçenin 7 köyüne içme suyu götürüldüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Terziler, Aydoğdu ve Fethiye köylerinde de çalışılıyor. İnşallah bu köylerimizin de içme suyu sorunları çözeceğiz” dedi. (Haber: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ