$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

EMEKLİ MADEN İŞÇİSİ KONUŞTU: YATIRIM YAPILSIN İNSANLAR İŞ SAHİBİ OLSUN

EMEKLİ MADEN İŞÇİSİ KONUŞTU: YATIRIM YAPILSIN İNSANLAR İŞ SAHİBİ OLSUN
  • 02.02.2020

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren Meyra Madencilik’in yeni yatırım yapma çalışmalarına emekli maden işçisinden de destek geldi

Uzun yıllar maden ocağında arkadaşlarıyla çalışan emekli işçi “Ne bende ne de arkadaşlarımda çalıştığımız uzun süre içerisinde bir sağlık sorunu meydana geldi. Bu yatırım sayesinde bizler ekmeğimizi kazandık, emekli olduk. Şimdi de yeni insanlar çalışsın” dedi.

Maden ocaklarında birçok birimde çalıştığını anlatan Mehmet Candar, “Devamlı oradaydık. Ben 1971 yılında başladığım maden işinde 1992 yılına kadar aralıksız çalıştım. Ve oradan emekli oldum. Çalıştığım süre içinde de sağlık açısından ne bende ne de arkadaşlarımda bir sorun olmadı” diye konuştu.

Yenişehir’e bağlı Kirazlıyayla köyünde faaliyet gösteren maden şirketinin kapasite arttırmasını ve yeni yatırım yapmak istemesini desteklediğini belirten Mehmet Candar, “Yatırım yapılsın, hiç olmazsa fakir fukara iş sahibi olur, emekli olur. Benim için bir zararı yok ben şimdiye kadar çalıştım. Allah bin bereket versin. Yatırımın zararı olur mu? Olmaz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ