$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR ADD’NİN, “VASİYET/ATATÜRK’E DAİR BİLİNMEYENLER” ADLI TEK KİŞİLİK OYUNU İLGİ GÖRDÜ

YENİŞEHİR ADD’NİN, “VASİYET/ATATÜRK’E DAİR BİLİNMEYENLER” ADLI TEK KİŞİLİK OYUNU İLGİ GÖRDÜ
  • 01.02.2020

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi tarafından düzenlenen “Vasiyet/Atatürk’e dair bilinmeyenler” adlı etkinlik yoğun ilgi gördü. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki tek kişilik gösteriyi Yenişehirliler ilgiyle izledi.

Yenişehirli sanatseverler, Mustafa Kemal Atatürk’ü, ailesini ve dönemi çok farklı boyuttan görebildikleri sahne performansı olan Vasiyet’i, Okan Onur sahneledi. Onur’un canlı sahne sunumu, görüntü ve ses efektleriyle birleştirilerek Türkiye’de ilk defa yapılan bir performansa dönüşen Vasiyet’teki başarısı dikkat çekti.

Derneğin kültür sanat etkinlikleri kapsamında her aya bir etkinlik sığdırmaya çalıştıklarını anımsatan ADD Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, “Bu ay Yenişehirli sanatseverleri Okan Onur’un sahnelediği tek kişilik gösteriyle buluşturduk. Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazılmış yaklaşık 85 eserin derlenmesiyle ortaya çıkan Vasiyet’in hazırlıkları yaklaşık 3 yıl sürmüş. Stüdyo ortamında efektlerle harmanlanan fon müziği şimdiye kadar hiç görülmemiş resim ve videolarla zenginleştirilmiş olan Vasiyet için büyük emekler harcanmış” dedi.

Etkinliğe destek verenlere teşekkür eden Sırman, kültür sanat etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ