$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

YENİŞEHİR’DEKİ TURNUVANIN ŞAMPİYONU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ

YENİŞEHİR’DEKİ TURNUVANIN ŞAMPİYONU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ
  • 20.12.2019

Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Dış Ticaret Bölümü şampiyon oldu.

Yenişehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde 1 ay süren turnuvanın sonunda düzenlenen kupa ve madalya törenine Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Sinan Yaşar, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sincik ve bölüm başkanları katıldı.

Turnuva 1’incisi Dış Ticaret, 2’ncisi Makine Bölümü, 3’üncüsü Muhasebe Bölümü’nün kupa ve madalyaları törenle verildi.

Turnuva ile öğrecilerin aralarındaki dayanışma ve yardımlaşma duygusunu artırmak olduğunu belirten Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sincik, “Karşılaşmalarda gerçekten tam bir centilmenlik hakimdi. Katılan tüm bölümlere ve oyunculara teşekkür ediyorum. Yüksekokul olarak bu tür sportif etkinliklere ağırlık veriyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerde masa tenisi ve voleybol turnuvalarının da başlayacağını anlatan Sincik, “Bahar aylarında da bir futbol turnuvası daha düzenleyeceğiz.  Böylece öğrencilerimizi sportif alanda da hayata hazırlamış olacağız. Bu turnuvalarda emek harcayan tüm personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ