$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

YENİŞEHİR’DE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGÂRI

YENİŞEHİR’DE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGÂRI
  • 01.12.2019

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Topluluğu’nun Yenişehir’de verdiği konser ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte türkülere alkışlarıyla eşlik eden Yenişehirliler coşku dolu bir gece yaşadılar.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki konserde, Türk Halk Müziği Topluluğu saz ve ses sanatçıları Kemal Kamalı’nın şefliğinde sahneye çıktılar.

Solistler Emel Örgün Kurt, Nuri Avcıoğlu, Cemile Kara Polat ve Bahtiyar Özdemir, Bursa, Ürgüp Yozgat, Rumeli, Kastamonu, Erzurum, Kütahya, Ordu, Ankara ve Kırşehir yörelerinden türküler seslendirdiler.

Konsere Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bedel, Kamuran Toraman ve Sinan Yaşa, Meteoroloji Müdürü Ahmet Gedik, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Aydın, konserin bitiminde şef Kemal Kamalı’ya çiçek takdim etti ve sahnedeki başarılarından ötürü konuk sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ