$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

SAADET PARTİSİ YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATINDA BEYAZIT’A GÜVENOYU

SAADET PARTİSİ YENİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATINDA BEYAZIT’A GÜVENOYU
  • 25.11.2019

Saadet Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı’nın genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kuruldaki seçimde SP İlçe Başkanı Adem Beyazıt tekrar bu göreve seçildi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki genel kurulda 78 delege oy kullandı. SP Yenişehir İlçe Başkanı olarak 3 yıldan bu yana görev yaptığını belirten Beyazıt, şunları kaydetti: “Olunması, temsil edilmesi gereken her yerde temsil etmeye çalışıyoruz. 3 yıl güzel bir görev yaptık. Bugüne kadar görev yapan kardeşlerimizle bugüne kadar getirdik. Rabbim inşallah bundan sonra da yapacağımız siyasi çalışmaları şimdiden taahhüt ediyoruz. 3 yıl içinde 4 seçim geçirdik. Yenişehir’de SP İlçe Başkanlığını aldığım zaman küçük bir oy potansiyeli vardı. Son yerel seçimde oyumuzu da yüzde 7,7’ye çıkardık” dedi.

Beyazıt başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Karyağdı Berkeli, Ahmet Şengün, Necdet Sancak, Mustafa Güneş, Remzi Aşan, İbrahim Sevincer, Abdullah Kamıl, İbrahim Doğan, Selçuk Baştürk, Necati Sarı, Ahmet Ged, Müjdat Bilici, Salih Kavan, Ömer Güneş.

Habip Sağlam, Hüseyin Uğur, Mustafa Özbek, Seyfettin Ada, Bekir Memiş ve Alattin Söğütlü yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildiler.

İl Kongre Delegeleri ise şöyle: Mustafa Özoğlu, Adem Beyazıt, İbnahim Sevincer, Remzi Aşan, Ahmet Şengün, Karyağdı Berkeli, Necdet Sancak, Necati Sarı, Mustafa Güneş, İbrahim Doğan, Abdullah Kamıl.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ