$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

YENİŞEHİR’İN ÖNCELİKLERİ MASAYA YATIRILDI

YENİŞEHİR’İN ÖNCELİKLERİ MASAYA YATIRILDI
  • 07.10.2019

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan, Harmancık, İznik ve Yıldırım’ın ardından Yenişehir İlçesi’nde muhtarlarla buluştu.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan Yıldız, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile muhtarlar katıldı.

Seçimlerin, 31 Mart’ta bitmiş görünmesine rağmen, İstanbul seçimlerinin süreci uzattığını hatırlatan Başkan Aktaş, seçimlerin ardından göreve gelen tüm muhtarlara başarılar diledi. Muhtarların demokrasinin uçbeyleri olduğunu, ekip, ekipman ve bütçeleri olmamasına rağmen vatandaşın her sıkıntıda önce muhtara koştuğunu hatırlatan Başkan Aktaş, zor bir göreve talip olan muhtarlarla el birliği içinde, öncelik durumuna göre tüm sorunları çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.

Mazeretimiz yok

Sadece Türkiye’nin değil, tüm dünya ülkelerinin ekonomik anlamda zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Seçim bitti, millet bize güvendi, oy verdi. Bizim artık bu işleri bir bir yoluna koymamız gerekiyor. Tabi İmkanlar kısıtlı, ihtiyaçlar ise sınırsız. Ancak mazeretimiz yok. Önceliklere göre hareket etmemiz gerek. Bu nedenle muhtarlarımızla bir araya gelip, sorunları ilk ağızdan dinliyoruz. Yenişehir’de 61 kırsal mahallemiz var. Bu mahallelerimizde yol ve altyapı kesinlikle tamamlanacak. Karşılıklı anlayış, gayret ve takiple tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise şunları kaydetti: “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Arif Eren, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Fikret Hatipoğlu, BBB Şube Müdürleri, daire amirlerimiz ve 71 mahalle muhtarımızın katılımıyla Muhtarlar Buluşması Toplantısını gerçekleştirdik. Muhtarlarımıza ‘Dertleriniz hazırladığınız dosyalarda, dermanınız da karşınızda’ diyerek sorunlara ortak akıl ile çözüm yolları aradık. Osmanlı’nın ilk başkenti ilçemize verdiği önem ve değerli katkıları için BBB Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a ilçem adına teşekkür ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ