$ DOLAR → Alış: 32,26 / Satış: 32,39
€ EURO → Alış: 34,78 / Satış: 34,92

HAYVANAT BAHÇESİNDE RENKLİ KUTLAMA

HAYVANAT BAHÇESİNDE RENKLİ KUTLAMA
  • 05.10.2019

Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Yeni neslin daha çevreci, doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı olmaları amacıyla farklı eğitim çalışmalarına imza atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de hayvan severleri Hayvanat Bahçesi’nde bir araya getirdi. Doğanbey Ortaokulu Bando Takımı’nın konseriyle başlayan etkinliklerde Bursa Kent Konseyi tarafından açılan resim sergisi de ilgiyle gezildi. Hayvanat Bahçesi Konferans Salonu’nda yapılan etkinliklere Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Fidan ile Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan da katıldı. Doğanköy ilk ve ortaokulu ile Sadi Etkeser İlkokulu öğrencileri, hayvan sevgisi temalı dans ve tiyatro gösterileri de beğeniyle izlendi.

Zürafa ve lemur besleme etkinliğinin yanında gün boyu süren Müzeler Şube Müdürlüğü’nün keçeden hayvan maskesi yapımı atölyesi ile Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’nün masal okuma etkinliği ve hayvan figürlü kitap ayracı yapımı atölyesi de katılımcılardan büyük ilgi gördü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ