$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

MNB KARAVAN’A MUHTEŞEM AÇILIŞ

MNB KARAVAN’A MUHTEŞEM AÇILIŞ
  • 29.09.2019

Karavan sektörüne yeni bir renk getirecek olan MNB Karavan Showroom, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde muhteşem bir açılışla faaliyete geçti.

Akçelik Whıte Pigeon ve Umarsan Rena 5 marka iki ayrı firmanın karavanlarını satacak olan MNB Karavan Showroom, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Yalova ve Bilecik bayiliğini yapacak.  MNB Karavan Showroom’da 2. el karavan satışı da olacak.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Murat Emir ve Nihat Bıçak’ın sahibi olduğu MNB Karavan Showroom’un açılışına Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Şıracı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, AKÇELİK Ltd. Şti. sahibi İlhan Ak, Umarsan Ltd. Şti. sahibi Ali Umar, Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, AKÇELİK Ltd. Şti. Genel Müdürü Niyazi Asilkan, İMKAR Genel Müdürü Aziz Şen, Turasis Mobil Uydu Sistemleri Türkiye Distiribitörü Kayhan Çelik, Tekmobil Genel Müdürü Volkan Boyraz, Ülkem Solar Enerji Sistemleri Genel Müdürü Onur Erdem, oda dernek başkanları, okul müdürleri, Türkiye’nin 4 bir yanından gelen karavan kullanıcıları ile Yenişehir Halkı katıldı.

KARAVAN GÖRSELLİ PASTA KESİLDİ…

Çarşı Camii Nejdet Kuran’ın yaptığı duanın ardından konuşan Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Süleyman Çelik, MNB Karavan Showroom’un bölgeye farklı bir renk katacağını söyledi. Çelik, MNB Karavan Showroom’un sahipleri ve bölgeye hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti.

Açılışın ardından karavan görselli pasta Süleyman Çelik, Fikret Hatipoğlu, İlhan Ak, Murat Emir ve Nihat Bıçak tarafından kesilirken, açılışa katılanlar karavanları büyük bir merakla gezdiler.

MURAT EMİR TEŞEKKÜR ETTİ

MNB Karavan Showroom ortaklarından Murat Emir, açılışa katılanlara teşekkür etti. Murat Emir, ‘MNB Karavan Showroom’un açılışını gerçekleştirdik. Bölge için çok farklı bir hava getirecek. Karavan meraklıları aradıkları her şeyi burada bulabilecekler. Karavan severleri Showroom’umuza bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

MNB Karavan Showroom, İMKAR, Tekmobil raç ve akıllı ev sistemleri, TURASİS Mobil Uydu Sistemleri, Ülkem Solar Enerji Sistemlerinin de yetkili satış bayiliğini yapacak.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ