$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

BÜYÜKATAMAN: BÜTÜN OYUNLARI BOZACAĞIZ

BÜYÜKATAMAN: BÜTÜN OYUNLARI BOZACAĞIZ
  • 09.09.2019

Yenişehir MHP İlçe Teşkilatı yeni binasına düzenlenen törenle geçti. Yeni binanın açılış törenine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP İlçe Başkanı Arif Engin ve partililer katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından parti binasında açıklamalar yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Ekonomiden dış politikaya değin önemli sorunların olduğunu ifade eden Büyükataman, “Ülkemiz başımıza bela edilen sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ekonomiden dış politikaya hayatın her alanında önemli problemlerimiz var. Bunları yok saymak kimseye bir şey kazandırmaz. Bu problemlerin üstesinden gelecek takat, inanç ve güç var hamdolsun” dedi.

Yeise kapılamadan karamsarlığa düşmeden kurulan tuzakların değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Büyükataman, “Türkiye, 40 yıldır başımıza musallat edilen bölücü terör örgütüyle ciddi bir mücadele veriyor. 40 yıl dile kolay. Maddi manevi olarak ağır bedeller ödedik bu mücadele. Kim ne derse desin. Bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadeleyi akamete uğratabilecek değerlendirmeler kimlerden gelirse gelsin, bu necip millet mutlaka dikkate alıyor ve değerlendiriyor” diye konuştu.

Büyükataman sözlerini şöyle tamamladı: “Üzülerek söylüyorum, burnumuzun dibinde yangın var, Türkiye adeta ateş çemberine alınmış durumda. Ana muhalefetin başkanı çıkıyor, ‘Suriye’de ne işimiz var’ diyor. Türkiye savruluyor, yönetilemiyor diyebiliyor. O ve onun yanındakiler, devletin bölünmez bütünlüğünü doğrudan hedef alan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hukukunu hiçe sayacak pervasızlığı ortaya koyarak adeta devlete meydan okurcasına icraatlarına devam eden ve görevden alınan belediye başkanlarıyla ilgili hukuktan demokrasiden söz edebiliyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye bir yere savrulmuyor, savrulan sensin, Kandil’e savruldun, PKK’ya ne yazık ki teslim oldun. Bütün bu oyunları bozacağız. İşçi, köylü, memur, çiftçi, işadamı önemli sıkıntılar var. Birlik beraberliğimizi, bin yıllı kardeşlik hukukumuzu  muhafaza ederek üstesinden geleceğiz, Türkiye’yi düze çıkartacağız.”

Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu ise yeni binanın hayırlı olmasını dileyerek, “Yenişehir’de seçkin, güzel, sohbet edilebilecek, Türkiye meselelerinin konuşulacağı bir mekâna ihtiyaç vardı. Önemli bir eksiklik böylece giderilmiş oldu” diye konuştu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ