$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

YENİŞEHİR’DE FESTİVAL HEYECANI

YENİŞEHİR’DE FESTİVAL HEYECANI
  • 05.09.2019

Yenişehir’de belediye tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Altın Biber Kültür, Tarım ve Hayvancılık Festivali 5 Eylül’de başlayacak ve 4 gün sürecek.

Belediye Başkanı Davut Aydın, 4 gün sürecek etkinlik programını şöyle açıkladı:”5 Eylül günü saat 20.30’da Çınarlı Camii’nde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla ilçemizde ve ülkemizde şehit düşenler için mevlit okunmasıyla başlayacak. 6 Eylül günü, saat 11.00’da Yenişehir Düşman İşgalinden Kurtuluşu canlandırılacak. Türkiye Çobanları 3. Küçükbaş Hayvan ve Ekipmanları Tanıtım Günleri’nin açılışı yapılacak. Ardından stant açılışları, protokol konuşmaları, kıl çadırda ikram yapılacak ve konser izlenecek.

7 Eylül günü halk koşusuyla başlayacak program küçükbaş ırklararası güzellik geçidi toplu sünnet cemiyeti, koç ihalesi, festival korteji, atlı ve yaya okçuluk gösterileri ve Ahmet Şafak konseriyle sürecek. 8 Eylül günü cins köpek yarışmasıyla başlayacak. Küçükbaş yetiştiricilik seminerinin ardından festival ödül töreniyle sona erecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ