$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

BAŞKAN AYDIN İHRAÇATÇILARI FESTİVAL PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN AYDIN İHRAÇATÇILARI FESTİVAL PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
  • 02.09.2019

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ilçede faaliyet gösteren ihracatçı firma sahipleriyle kahvaltı programında bir araya gelerek 6. Uluslararası Altın Biber, Kültür, Tarım ve Hayvancılık Festivali Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi.

Yaklaşan festival programı ve düzenlenecek etkinlikler hakkında firma sahiplerini bilgilendiren Başkan Aydın, Osmanlı’nın ilk başkentinde önemli bir geçim kaynağı ve simgesi haline gelen tarım ürünlerinden biberin, ülkede ve dünya pazarlarında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ilgili tüm kurum, kuruluş, üretici birlikleri, sivil toplum kuruluşları ve ihracatçılarımıza önemli görevler düştüğünü ifade etti.

İlçenin tarımsal değerlerinin, açılacak stantlarla tanıtımının yapılacağı bu yılki festivalde, tarihi kimliğini ve tüm değerlerini içine alan oldukça kapsamlı bir etkinlik programı hazırlandığını bildiren Başkan Aydın, “Festivalimiz kapsamında bu yıl ilçemizde ilk kez yapılacak olan; Türkiye Çobanları 3. Küçükbaş Hayvan ve Ekipmanları Tanıtım Günleri, Koç İhalesi, Küçükbaş Irkları Güzellik Geçidi, Cins Köpek Yarışması, Küçükbaş Yetiştiricilik Seminerleri, Atlı ve Yaya Okçuluk Gösterileri, Halk Koşusu ve Toplu Sünnet Cemiyeti festivalimize renk ve canlılık katacaktır. Gazeteci, besteci, söz yazarı, müzisyen, ülkemizin sevilen sanatçılarından Ahmet Şafak konseri ve Türk Halk Müziğinin beğenilen sanatçısı Halil Özçelik konseri festivalimizin etkinlikleri arasında yer alacaktır”dedi.

6.Uluslararası Altın Biber, Kültür, Tarım ve Hayvancılık Festivali Tanıtım Toplantısına İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hakan Aranmaz, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş ve ihracatçılar katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ