$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

BAŞKAN AYDIN’DAN VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAMI

BAŞKAN AYDIN’DAN VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAMI
  • 06.08.2019

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçede yeni kurulan ‘Yenişehir Hanım İşi Kadın Kalkınma Kooperatifi’ yöneticileri bayanlarla birlikte ilçede çorba dağıttı.

Tarihi Belediye binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir’de yeni kurulan ve sırf bayanlardan oluşan ‘Yenişehir Hanım İşi Kadın Kalkınma Kooperatifi’nin tanıtımını da yapmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, ‘Kadınlarımız bizim için çok önemli. Onlar için neler yapabiliriz diye sürekli düşünürken, Tuğba Tarım’ın öncülüğünde böyle bir çalışmanın olduğunu duyduğumuzda son derece mutlu olduk. Kendilerine her türlü desteği vereceğimizin sözünü verdik. Şu anda yeni kurulma aşamasındaki kooperatifimizin tanıtımına katkı sunmak için ilçemizin de pazarının olduğu bu gün böyle bir etkinlik yapmak istedik. İnşallah bu kurulan kooperatifimiz ilçemiz hanımları için yeni bir soluk olacak. Kurulan kooperatifimizin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyor hanım kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Yenişehir Hanım İşi Kadın Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tuğba Tarım’da, Yenişehir’de hanımların kalkınması düşünceli ile girişimci hanımları tek çatı altında toplamak için yola çıktıklarını belirterek, ‘Biz belli bir yol kat ettikten sonra Belediye Başkanımız Davut Aydın’a gidip yapacaklarımızı anlattık. Çok mutlu oldu ve bizlere sonsuz destek verdi. Bu gün de yine bu desteklerden birisi olan bu etkinliği tertipledi. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu kooperatif sayesinde ilçemiz hanımları yarınlara daha da güvenle bakabilecekler. Hanımlarımızın kendi evlerinde ürettiği her türlü ürünün satılabileceği bir yerimiz de var. Bu konuda da bizleri kendilerine ait yeri veren Yenişehir Ziraat Odası Başkanımız Sadi Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Bizim bu kooperatifimize Yenişehir’de her kesim destek veriyor. İnşallah ilçemizin kalkınmasına kadın eli değdirecek olan kooperatifimiz önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettirecektir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ