$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

YENİ HASTANE ÖNÜNE BAS-GEÇ TRAFİK IŞIKLARI MONTAJINA BAŞLANDI

YENİ HASTANE ÖNÜNE BAS-GEÇ TRAFİK IŞIKLARI MONTAJINA BAŞLANDI
  • 21.07.2019

Bursa Caddesi üzerinde bulunan ve Yenişehir Devlet Hastanesi mevkiinde yer alan güzergâha bas-geç trafik lambaları montajına başlandı.

Belediye Başkanı Davut Aydın’ın geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığıyla yaptığı görüşmeler neticelendi ve görüşmelerin ardından harekete geçen yetkililer ekiplerini yönlendirerek yeni hastane binası önüne, Yenişehir’in Bursa karayolu üzerinden şehir merkezine giriş noktasına bas-geç trafik lambalarının montajına başlandı.

Belediye Başkanı Davut Aydın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “İlçemizin yeni hastane mevkiinde karşıdan karşıya geçişlerde tehlikeli durumlar yaşanıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye sokmaması ve üzücü bir vaka yaşanmadan o bölgeye acil olarak bas-geç trafik lamba sistemi yapılması gerektiği konusunda taleplerimizi Bursa Büyükşehir Belediyemize ilettik. Sayın yetkililer ivedilikle sistemi kurmak için ekipleri yönlendirdiler. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ