$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

ROMAN GECESİNDE BÜYÜK COŞKU

ROMAN GECESİNDE BÜYÜK COŞKU
  • 10.07.2019

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Yenişehir Romanlar Derneği tarafından Dünya Romanlar Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

Programda Şehitler ruhuna okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri bir konser verdi. Pilav ikramında bulunulan ve Yılmaz Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanımız Davut Aydın, Belediye Başkan Yardımcılarımız, siyasi parti başkan ve yöneticileri, Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenişehir Romanlar Derneği Roman Orkestrası eşliğinde Yenişehir Belediyesi Roman Dans Grubunun sahnelediği dans gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı. Programda son olarak sahneye çıkan konuk sanatçı İzmirli Erco sevilen şarkılarını seslendirdi. Büyük bir katılım ve coşku içinde geçen programda Belediye Başkanı Davut Aydın, İzmirli Erco’ya çiçek takdim ederken yaptığı konuşmasında “Hayatın tüm renklerini doya doya yaşayan ve yaşatan Roman kardeşlerimiz için Yenişehir Romanlar Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu geceye katılan, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ