$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

BAŞKAN AYDIN: GELECEĞİMİZ YENİŞEHİR’İ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

BAŞKAN AYDIN: GELECEĞİMİZ YENİŞEHİR’İ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
  • 13.05.2019

Yenişehir Belediyesi’nde çalışan personel iftar yemeği davetinde bir araya geldi. Ev sahipliğini üstlenen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Çalışma arkadaşlarımız ve ailelerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yenişehir için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aydın, “Hep birlikte Yenişehirlilere güzel, kalıcı hizmetler getirmek ve sunmak için var gücümüzle çalışacağız. İlçemize en iyi hizmeti ve en kalıcı hizmeti beraber yapacağız. Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız, çalışmak zorundayız. Ayrıca önceki dönemde ilçemize hizmet eden tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimiz Yenişehir’i birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İftar yemeğine katılan personelimize, ailelerine, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Aydın, “Ramazan ayı süresince tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin Allah katında kabul görmesini, herkesin sevgi dolu ve mutlu bir yuvası olmasını, acıların azaldığı sevinçlerin çoğaldığı bir ramazan ayı diliyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ