$ DOLAR → Alış: 32,30 / Satış: 32,43
€ EURO → Alış: 34,42 / Satış: 34,56

RAMAZAN İLK TERAVİHLE BAŞLADI

RAMAZAN İLK TERAVİHLE BAŞLADI
  • 06.05.2019

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan’ın ilk teravih namazını Ulucami’de kılıp, ardından vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan’ın manevi atmosferine uygun dolu dolu bir program hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş, Bursa’da Ramazan’ın en güzel şekilde idrak edileceğini söyledi.

Ramazan ayının ilk teravih namazında Bursalılar adeta camilere akın etti. Özellikle tarihi camilere yoğun ilgi olurken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da

Ramazan’ın ilk teravih namazını Ulucami’de kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla çay içip, sohbet eden Başkan Aktaş, teravih, iftar ve sahur programlarıyla Kuran ayı olan Ramazan’ı en güzel şekilde idrak edeceklerini vurguladı. Başkan Aktaş, “Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak Merinos Park’ta birbirinden farklı programlar uyguladık. Farklı bölgelerde iftar çadırlarımız olacak. Her akşam 14 bin kişiye ve üniversitede de 2 bin 500 kişiye olmak üzere 16 bin 500 kişiye iftar verilecek. Ben de sık sık bu iftar çadırlarımızda vatandaşımızla bir araya geleceğim. Yurt dışı iftar ve erzak dağıtımlarımız olacak. Bulgaristan’da, Kosova’da, Makedonya’da, Bosna Hersek’te, Gürcistan’da ve Sırbistan’da da Müslümanların iftar coşkusuna ortak olacağız. Ben tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ