$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN OLAY TV’DE CANLI YAYINDA

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN OLAY TV’DE CANLI YAYINDA
  • 03.05.2019

Belediye Başkanı Davut Aydın Olay TV televizyonunda yayınlanan “Olayı’ın İçinden” programının canlı yayın konuğu oldu.

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın’ın sunduğu programda soruları yanıtlayan Başkan Davut Aydın, Yenişehir için üretken Belediyecilik döneminin başladığına ve bu süreçte en büyük sermayesinin, 28 yıllık belediyecilik tecrübesi olduğuna vurguladı.

Olay’ın İçinden programında 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendiren Başkan AYDIN, “Söğüt’te tohumları atılan daha sonra ise devlet olmak için Kuruluş Hutbesinin okunarak ilk Başşehri ilan ettiği Yenişehir’de Belediye Başkanlığı da partimize yakışırdı. Bursa’da Cumhur İttifakının MHP’li tek Belediye Başkanı olmamın yanı sıra Yenişehir’de ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi Belediye seçimlerini kazanması sebebiyle de bizim açımızdan ilklerin seçimi oldu bu seçim. Bu onurla ve aldığımız sorumluluğun farkında olarak görevimize başladık” dedi.

Henüz MHP’den adaylığı kesinleşmeden ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde sorun analizi yaptıklarını, yapılan analizlere ve Belediyecilik tecrübesine dayanarak sorunların çözümüne odaklı projeler hazırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Davut Aydın “Seçim çalışmaları döneminde, MHP’den Cumhur İttifakı adayı olarak vatandaşlarımıza gittiğimizde, bana sorunlarınızı anlatmayın, sorunlarınızın hepsini tespit ettik, biliyoruz ve çözümleri için de projelerimiz işte burada diyerek elimizdeki dosyayı kendilerine gösterdik” dedi.

MHP’nin Cumhur İttifakı adayı olarak Yenişehir Belediye Başkanı olarak seçilen Davut Aydın, Cumhur İttifakının mimarları başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “MHP’nin Bursa’daki tek Belediye Başkanı olarak hem partimden hem de AK Partiden destek gördüm. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanlarıma, Meclis Üyelerime ve hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Olay’ın İçinden programının sunucusu İhsan Aydın’ın kendinize örnek aldığınız bir Belediye Başkanı var mı? sorusuna karşılık olarak, kendisini İnegöl Belediye Başkanlığı döneminden de tanıdığını ifade eden Başkanımız Davut Aydın, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü örnek alıyorum” dedi.

Programda, Yenişehir Belediyesinde uzun yıllar Tahakkuk Şefi olarak görev yaptığını, personel ile iyi bir iletişimi olduğunu ve sorunları çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Davut Aydın, adaylık sürecinde “seçildiğimde ilk işim burayı ortadan kaldırmak olacak” dediği metruk bir binayı, mazbatayı aldığı gün yıkım kararını vererek binanın ekipler tarafından yıkıldığını anlattı.

Elindeki en büyük sermayenin zaman ve belediyecilik tecrübesi olduğunu ifade eden Başkan Aydın, üretken belediyeciliğin gereğini yerine getireceğini ve seçim bildirgesinde yer alan; Kapalı Pazar Alanı ve Otopark, Kapalı Hayvan Pazarı, Ana Arter Düzenlemeleri, Meydan ve Yeraltı Otopark, Yürüyüş Yolları, Düğün Salonu, Engelsiz Yaşam Alanı, Yarhisar Turizm Köyü, Akıllı Otobüs Durakları, Kozdere Mesire Alanı, Sinanpaşa Külliyesi Kültür Merkezi, Soğuk Hava Deposu ve Paketleme Tesisi, Babasultan Parkı, Oto Galeri Sitesi, İstihdam, Sosyal ve Kültürel Projeler hakkında açıklamalarda bulunarak, bu projeleri en yakın zamanda hayata geçireceğini sözlerine ekledi.

Ayrıca şeffaf yönetim ve sorunlara hızlı çözümler bulabilmek için 5497731616 numaralı bir WhatsApp iletişim hattı kurulduğunu söyleyen Aydın, “Vatandaşlarımız bu numaraya ilçemizde gördükleri eksiklikleri ya da taleplerini yazabilir, fotoğraf atabilirler. Bu sistemde ilgili daire amirlerim ve ben de olacağım. Sorunları anında görebilecek ve ekip olarak ilçemizin tümüne en kısa sürede müdahale etme şansı yakalamış olacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ