$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

BAŞKAN AYDIN: HZ. ÖMER EFENDİMİZ GİBİ ADİL OLACAĞIZ   

BAŞKAN AYDIN: HZ. ÖMER EFENDİMİZ GİBİ ADİL OLACAĞIZ   
  • 25.04.2019

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bursa il ve ilçe teşkilatları MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler. Yenişehir heyeti de ziyarette hazır bulundu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş’i ziyaret etti. Başkan Aydın’ın MHP Genel Merkezi’ndeki ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye Yenişehirlilerin selamını ileten Başkan Aydın, “Osmanlının İlk Başşehri Yenişehir Belediyesinin temsili anahtarını ve teslimiyetin ibaresi olarak addedilen Bursa İznik yapımı çini işlemeli ibrik hediyesini takdim ettik” dedi. Aydın, şunları kaydetti: “Hz. Ebubekir efendimiz gibi sadık olacağımızı, emanet edileni namus bileceğimizi, Hz. Ömer efendimiz gibi adil olacağımızı, Hz. Ali efendimiz gibi kararlı olacağımızı belirterek, Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını, aynı zamanda bütüncül yaklaşımı ve birlikte yönetimi benimseyeceğimizi,  milli ve manevi değerlere önem vereceğimizi, çalışmayı ibadet kabul edeceğimizi, hakkı ve hukuku ön planda tutacağımızı Şehrül Emini olarak ilçemizi, milletimizi ve devletimizi en ileri medeniyetler seviyesine ulaştırmak için örf ve adetlerimize bağlı kalarak, bilimin gösterdiği yolda, çok çalışarak hizmet etmeye and içtiğimizi arz ettim.”

Başkan Aydın ve beraberindekiler, MHP Genel Başkan Bahçeli’yle görüşmenin ardından MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’nu ziyaret ettiler. Büyükataman ve Vahapoğlu’na, seçim sürecinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Aydın, “İnşallah emanetimize hep beraber sahip çıkacağız. Yüzümüzün akıyla beklenen hizmetleri Yenişehir’imizde gerçekleştireceğiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” dedi.

Başkan Aydın ayrıca, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine atanan Sinan Ateş’e yeni görevinde başarılar diledi. (Haber: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ