$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

YEGAL’DEN ŞİİR GİBİ ETKİNLİK

YEGAL’DEN ŞİİR GİBİ ETKİNLİK
  • 24.04.2019

Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi (YEGAL) tarafından düzenlenen şiir dinletisi ve resim sergisi etkinliği yoğun katılıma sahne oldu. Etkinliğin yapıldığı Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde önce resim sergisi gezildi. Ardından şiir dinletisine geçildi.

Okul öğrencilerinin edebiyat öğretmenlerinin gözetiminde hazırladığı şiir dinletisi, konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

BAŞKAN AYDIN’DAN İSTANBUL GEZİSİ SÖZÜ

Kaymakam Suat Seyitoğlu, programı çok başarılı bulduğunu belirterek öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederken, Belediye Başkanı Davut Aydın ise öğrencilere İstanbul gezisi sözü verdi.

Okul Müdürü Mustafa Kiraz da öğrenci ve öğretmenleri başarılı etkinlikten ötürü kutlarken, konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Etkinliğe Kaymakam Seyitoğlu ve Başkan Aydın’ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Jandarma Komutan Vekili J. Kıdemli Başçavuş İbrahim Gültekin, Emniyet Müdürü İlhami Araali, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse  ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. (Haber-Fotoğraf: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ