$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANMA TURNUVASI BAŞLADI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANMA TURNUVASI BAŞLADI
  • 05.04.2019

Yenişehir kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Turnuvası başladı. Belediye Spor Kompleksi’ndeki turnuva önce açılış töreni gerçekleştirildi.

Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Kaymakam Suat Seyitoğlu, ilçede sportif etkinliklerin daha da artacağını söyledi. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirten Seyitoğlu, “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ni anma etkinlikleri çerçevesinde İlçe Kaymakamlığımızın başlattığı, Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün desteklediği etkinlikler başka alanlarda da yapılacak. Sportif etkinlikler içinde daha fazla olacağız Belediye Başkanımız ile. Turnuvaya destek veren 14 takıma teşekkür ediyorum. İnşallah saygı, barış ve huzur içinde bu etkinlikler olur, bu kupayı hak eden kazanır. Bundan sonraki projelerde buluşmak üzere” dedi.

YAZ SPOR OKULLARI ÜCRETSİZ OLUYOR

Belediye Başkanı Davut Aydın ise, belediyenin düzenlediği Yaz Spor Okullarının ücretsiz olacağını belirtti. Aydın, “Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum. Bana sorsalar, ‘hayatta en iyi bildiğin iş nedir’ deseler, ben de “Spor” derdim. Bu turnuvalar ilçemizde daha çok olacak. Seçim kampanyamda yer almıştı, Yaz Spor Okulları ücretsiz olacak. Sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içinde ve kardeşçe geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Ardından, karate ve güreş sporcularının gösterileri izlendiği turnuvada protokol üyeleri de bir süre kendi aralarında futbol oynadılar. (Haber: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ