$ DOLAR → Alış: 32,44 / Satış: 32,57
€ EURO → Alış: 34,50 / Satış: 34,64

ERCAN ÖZEL: YENİŞEHİR’İ AYAĞA KALDIRACAĞIZ    

ERCAN ÖZEL: YENİŞEHİR’İ AYAĞA KALDIRACAĞIZ    
  • 29.03.2019

Millet İttifakı İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’le periyodik olarak yaptığı toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

Yenişehir’i aylardır masaya yatırdıklarını belirten Özel, “Yenişehir’in sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını anlatan Özel, “Yıllardır Yenişehir halkı mutsuz, umutsuz. Taze bir kan, genç, dinamik, heyecanlı bir ekibi göreve getirmek istiyor. Yenişehir’de herkes kendilerine rızkın Allah tarafından verildiğini çok iyi biliyor. Siyasi partilerin ekmek vermeyeceğinin, aş vermeyeceğinin herkes farkında. İşte bu doğrultuda Sayın Bozbey ile birlikte Yenişehir’i ayağa kaldıracak muazzam projeler hazırladık. Bunun için de 1 Nisan sabahını bekliyoruz. Halkımıza güveniyoruz. Aksi takdirde verecekleri yanlış bir karar ilçemizin tam 5 yılına mal olacak. Herkes şundan emin olsun ki! Yenişehir’de yarınlar dünden daha iyi olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ