$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

BOZBEY: SORUNLARINIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

BOZBEY: SORUNLARINIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
  • 27.03.2019

Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir’de merkez Yılmaz Mahallesi ile köyleri ziyaret etti.

Bozbey, Koyunhisar Köyü ile ilçe merkezindeki çarşı ziyareti sonrası Yılmaz Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve seçim sonrası gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Bozbey, “Sorunlarının tümünü seçimden sonra gelip çözeceğiz. Bunlar yetiyor mu, yetmez. İhtiyaç sahipleri ve gençlerin sorunlarını da çözmeliyiz. Çocuklarımızın yatağa aç girmemesi ve gençlere iş olanakları oluşturmak da bizim sorumluluğumuz. Sizlerin sorunlarını çözecek insanlarız. Biz herkesi önce insan olarak değerlendiriyoruz. Hiç kimse birbirinden farklı değildir. Sizlere en fazla desteği, sahip çıkmayı bizlerden göreceksiniz. Sorunları birlikte çözeceğiz. Dernek başkanınıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. O da sizlerin sorunlarını çözmek için uğraşıyor” dedi.

Bozbey ardından Subaşı, Söylemiş, Karasıl, Çardak, Yolören, Çelebi, Terziler ve Köprühisar köylerini ziyaret etti. Köylerdeki konuşmalarında üreticiye gerekli desteği sağlayacaklarını belirten Bozbey şunları kaydetti: “Ürün çeşitliliği konusunda destek vereceğiz. Büyükşehir Bel olarak bizlerin sorumluluğundadır. Belediyecilikte yaptıklarımız ortada. Şimdi sıra Büyükşehir’e geldi. Sizlerin destek ve onayıyla 31 Mart’ta seçilince Ercan kardeşimizle birlikte çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan köylümüzün derdine derman olacağız. Çiftçilik hakikatten meşakkatli bir yaşam. Gençlerin de çocuk ve kadınların da ihtiyaçları var. Bunun yanında birçok projemiz var. Sizlere sahip çıkacağız. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 20 yıllık deneyimim var. Biz daha iyiyiz. Sizlerin tamamınızdan oy istiyoruz. Omuz omuza verdiğimizde sizlerin sorunlarını birebir en iyi şekilde çözecek bir ekibimiz var. Kentimizin her yerinde üretici, kalkınma kooperatiflerini desteleyeceğiz. Çiftçimiz kalkınsın diye. Onlara destek vereceğiz. Sizlerle önce öncelikleri belirleyeceğiz. Hizmetlerin nereye nasıl yapılacağına mahalle halkı karar verecek.”

Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel de, köy ziyaretlerinde projelerini anlattığını hatırlattı. Özel, “Yenişehir’e Bursa’ya mutluluklar getireceğiz. İnsanlar tebessüm edecek. Beni çok iyi tanıyorsunuz, neler yapabileceğimizi çok iyi biliyorsunuz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ