$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI AYDIN: PROJELERİMİZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI AYDIN: PROJELERİMİZ AKSAMADAN DEVAM EDECEK
  • 26.03.2019

 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Davut Aydın, ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik seçim çalışmaları kapsamında Çardakköy ve Yolören’i ziyaret ettiler. AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Bozkurt ve belediye meclis üyesi adaylarıyla köylerde Cumhur İttifakı’na destek isteyen Aydın, “Seçimde, güçlü Yenişehir, güçlü Büyükşehir Belediyesi güçlü İktidar hedefliyoruz” dedi.

Davut Aydın konuşmasında şunları kaydetti: “Bu köyde çoğunuzun yemeğini yemiş, çayınızı içmişimdir. Benim hakkım varsa helal olsun, sizler de helal edin. Aday gösterilmeseydim, yapacağım tek şey vardı: Belediyedeki görevime geri dönerdim. Namuslu ve şerefli bir şekilde hizmet etmeyi sürdürürdüm. Parti parti, kapı kapı gezip ‘Sizin partinizden aday olabilir miyim’ demezdim asla. Kendime bunu yakıştıramazdım. Sizlere yakışan yerdeyim. Siyasi görüşünden dolayı kimseye ayrıcalık yapmadım. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsine güveniyorum. Görevi bırakan Belediye Başkanımızın attığı imzalar, verdiği sözler ve devam eden çalışmalarının hepsinin arkasındayım. Seçimde oy pusulasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilali olacak. Büyükşehir’in oy pusulasında ise 3 hilal olmayacak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin amblemi ampul olacaktır. Hilal’i gördün mührü vur, ampulü gördün mührü vur. 71 muhtarımıza samimiyetimizi gösterdik. Dertlerinizi sormuyorum, çünkü bilerek geldik. Tüm ihtiyaçları önceden almıştık. Kendimi, ekibimi, Büyükşehir Belediye Başkan adayımı sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. 3 G diyorum. Güçlü Yenişehir, güçlü Büyükşehir Belediyesi güçlü iktidar diyorum.”

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise köylerde gerçekleştirilen projeleri anlattı. Çelik şunları söyledi: “Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, iyi akşamlar diliyorum. Çardakköy deyince yüreğim farklı bir atış içinde. Küçük yaşlarda buraya çok geldim. Annem buralı. Bizler de Çardakköylüyüz. Nice köyümüzden geçen büyüklerimizle zamanımız geçti. İçimizde bulunan Çardakköy’de bu arazileri ilmek ilmek dokuduk. Sizler de hakkınızı helal edin. Allah nasip etti, 2014’ten başlayarak siyasi anlamda ilçemize ve Çardakköy’e hizmet etmek nasip oldu. 2 trilyon 250 bin TL’lik yatırım yaptık Çardakköy’e. 5 yıldır birlikteyiz. İnşallah bundan sonra da sizlere hizmet etmeyi nasip etsin. Bizler de bu görevi 31 Mart itibariyle sonlandırıp Davut Aydın arkadaşımızla yol yürümeye devam edeceğiz.”

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu da şunları söyledi: “Bizler sizlerden kuru kuruya oy istemiyoruz. Birlik, beraberlik, heyecan ve Yenişehir sevdamızı göstermeye geliyoruz. Bize ikilik, ayrılık, gayrılık yakışmaz. Bir olacağız. İri ve diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Mazlumlara Rabia, zalimlere Bozkurt olacağız. Doların hiç yükselesi yoktu da, 50 kuruş, 1 lira artışlarla milletimizi tehdit etmeye başladılar. Sandıklara gidince bu adamlara cevabımızı vereceğiz.”

MHP İlçe Başkanı Arif Eren de şunları kaydetti: “Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi olarak milli olan, yerli olan, memleketin hayrına olan, milletin menfaatine olan, Allah rızasına uygun olan her şeyin yanındayız. Önce vatanım ve milletim sonra partim ve ben diyen Genel başkanımızın Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın devletin bekası, milletin birliği dirliği ve beraberliği için kurduğu Cumhur ittifakının hayırlı olmasını diliyorum. Cumhur İttifakının adayı Davut Aydın’a ve Büyükşehir adayı Alinur Aktaş’a destek ve oylarınızı bekliyoruz” dedi.

MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Bozkurt da konuşmasında Cumhur İttifakının desteklenmesini istedi. Bozkurt şunları kaydetti: “31 Mart seçiminde önce Cumhur İttifakının görüşmeleri sona erdiğinde Genel Başkanımızın teşkilatlara gönderdiği yönerge vardı. Şunlar yazıyordu: ‘Şahsım 31 Mart yerel seçiminde Ankara’nın Çankaya ilçesinde olacaktır. Cumhur İttifakının Adalet ve Kalkınma Partisi adayına, Büyükşehir için de Adalet ve Kalkınma Partisi adayına oyumu kullanacağım. Sizler de teşkilat mensuplarınızla çalışmalarınızı bu yönde tamamlayınız.’ Bizler de bu yönergeyi emir telakki edip, en yüksek oylarla 17 belediyenin tamamını kazanmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçim normal bir seçim değil. Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, her gittiği yerde iz bırakmış. Seçime girseydi, seçimi alabilecek olmasına rağmen, hiç düşünmeden Cumhur İttifakının gereği olarak feragat etmiş, yeter ki Cumhur İttifakı kazansın diye. Genel başkanlarımızın deyimiyle bu ittifak mezara kadardır. Sizden istirhamım bu ittifakı destekleyelim.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ