$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

AYDIN: GÜÇLÜ YENİŞEHİR, GÜÇLÜ BÜYÜKŞEHİR, GÜÇLÜ İKTİDAR

AYDIN: GÜÇLÜ YENİŞEHİR, GÜÇLÜ BÜYÜKŞEHİR, GÜÇLÜ İKTİDAR
  • 15.03.2019

Cumhur İttifakı adayı Davut Aydın, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Aydın’ın son durağı Kozdere ve Beypınar köyleri oldu.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren ve belediye meclis üyesi adaylarıyla gittiği köylerde havai fişekler gösterileriyle karşılanan Aydın, projelerinden örnekler verdi.  Sık sık “Beypınar seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla konuşması kesilen Aydın, “Ben de Beypınarlı olmakla ve sizlerle gurur duyuyorum” diye konuştu. Aydın şunları kaydetti: “Bu sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle Yeni Zelanda’da cuma namazında katledilen Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, mekânlarını cennet olsun diyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu köyde, çobanlık, öğretmenlik, imamlık yaptım. Belediyede Yenişehirli vatandaşlarımıza ve sizlere hizmet ettim. Siyasi görüşünden dolayı kimseye ayrıcalık yapmadım. Ne kendimi, ne ailemi ne arkadaşlarımı, ne daire amirlerimi, ne Yenişehirlilerin, ne Beypınarlıların yüzünü öne eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Yenişehir’de, Bursa’da memleketimizin her yerinde hizmet için koşuyoruz. İnşallah sizlerin destekleriyle kazanınca sizleri mahcup etmeyeceğiz. Allah 5 yıl süreyle Yenişehirlileri, Beypınarlıları hiç kimseyi mahcup etmeden görev yapmayı nasip etsin. Diğer adaylar da memlekete hizmet için yola çıktılar. Allah onların da yardımcısı olsun. Süleyman Çelik Başkanım anlattı. 932 bin 205 TL yatırım yapmış köye. Şahsım ve köyüm adına teşekkür ediyorum. Başkanımıza alkış istiyorum.”

“BEYPINAR’A 1 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK”

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise diğer köylere olduğu gibi Beypınar’a da ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurguladı. Başkan Çelik şunları söyledi: “Yüce Mevlam bu ilçeye, Beypınar’a 5 yıl boyunca hizmet etmeyi nasip etti. En güzel hizmetleri yapmaya gayret ettik. Davut Aydın, bu köyümüzün çıkan güzel bir evladımız. Allah yardımcısı olsun, hizmetlerimizi o çok daha farklı noktalara taşısın. 31 Mart 2019’da görevimiz bitiyor. İşte başladık, 5 yıl geçti ve nihayetine geldik. Alnımız ak, başımız dik. Bundan sonraki süreçte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Biz bu birlikteliği Milliyetçi Hareket Partili meclis arkadaşlarımızla kurmuştuk. Tüm seçimlerde olduğu gibi 31 Mart’ta da destek vereceğinize inancımız tam. Beypınar Mahallemize yatırımlarımız olmuş. Talepler doğrultusunda köy meydanı, cami avlusu, çocuk oyun grupları ve bağlantı yollarıyla 1 milyon TL civarında yatırım yaptık. Yeter mi? Yetmez. İnşallah önümüzdeki yıllarda Davut arkadaşımızla birlikte çok daha fazlasına imza atacağız. İnşallah seçimdeki zafer anını da birlikte yaşarız.”

“MAZLUMLARA RABİA, ZALİMLERE BOZKURT OLACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu da, Davut Aydın’ın hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacağına inandıklarını anlattı. Hatipoğlu şunları söyledi: “Yanımızdaki kadroda bu işi 5 yıldır layıkıyla yapan çok değerli Süleyman Çelik Başkanımız, yanında bu çıtayı çok daha yukarılara çıkaracak Davut Aydın duruyor. Biz her gittiğimiz yerde söylüyoruz, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak kuru kuruya oy istemiyoruz. Birlikteliğimiz, heyecanımızı Yenişehir sevdamızı anlatıyoruz. Her şeyden önemlisi bu memleketin havasına, suyuna, taşına toprağına, düzlüğüne, yokuşuna ve ırmağının akışına âşık olduğumuzu söylemeye geldik. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.  Hep birlikte Türkiye olacağız. Mazlumlara Rabia olurken, zalimlere Bozkurt olacağız.”

“DAVUT AYDIN’A GÜVENİYORUZ”

MHP İlçe Başkanı Arif Eren ise coşkulu karşılamalardan ötürü köy halkına teşekkür etti. Eren konuşmasında şunları söyledi: “Milli olan, yerli olan, memleketin hayrına olan her şeyin yanındayız. Milletin dirliği, birliği beraberliği için Cumhur İttifakının memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Davut Aydın’ı tanıyorsunuz. Belediyedeki görevinde sizlere hizmet etti. 5 yıl sürecinde belediye başkanı olarak en iyi hizmeti yapacaktır, buna inanıyoruz. Bu sebepten dolayı seçimde Yenişehir’imizde Davut Aydın’a, Bursa’da Alinur Aktaş’a oylarınızı desteklerinizi bekliyoruz.”

Konuşmaların ardından, belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı ve Köy Muhtarlıklarına birer Türk bayrağı hediye edildi. (Haber-Fotoğraf: Gürhan Adana)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ