$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MİLLET İTTİFAKININ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

MİLLET İTTİFAKININ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI
  • 28.02.2019

Millet İttifakının belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Ercan Özel, Yenişehir’in birçok yönden önemli bir ilçe olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: “Bu yarışta ekip arkadaşlarımızı, geleceğe taşıyacak, Yenişehir’i şaha kaldıracak ekibi bu akşam sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Tarımıyla, hayvancılığıyla, sanatı kültürüyle gerçekten örnek bir şehir Yenişehir. Yenişehir’i şaha kaldıracak önemli projeleri sizlerle paylaşacağız. 25 birbirinden değerli arkadaşımla yola çıkıyoruz. Yenişehir’i iyi belediyecilikle tanıştıracağız. 31 Mart günü bizleri belediye başkanı, arkadaşlarımızı belediye meclis üyesi yapmayacaksınız. Sizler kendinize birer hizmetkâr seçeceksiniz. Önemli belediyecilik ilkelerimiz var. Öncelikle eşit hizmet. Ortak akılla yöneteceğiz Yenişehir’i. Şeffaf, etkin ve kaliteli biçimde herkesi dinleyeceğiz. Sanatı ve estetiğe önem vereceğiz. Hızlı, üretken olacağız, ehil insanları bir araya getireceğiz. Personelimize sahip çıkacağız. Yerel seçimlerin ilçemize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Vakit geldi, biz geliyoruz.”

İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ise, “Daha önce Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında da Yenişehir’de değişim isteğini gördüm. Belediyeyi yeni belediyecilikle, iyi belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Adayımız hizmete susamış, Ercan Özel ve belediye meclis üyesi adaylarımızla 1 Nisan’da Yenişehir iyi belediyecilikle tanışacak” dedi.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse de hem Bursa’da hem Yenişehir’de başarılı olacaklarına inandıklarını anlattı. Köse şunları söyledi: “Bizler bir araya geldik. Güçlerimizi birleştirdik. İttifakın ruhuna uygun olarak kendi şehrimizde ittifaka katkı verdik. Birlikte her köye gidiyor, çay içiyoruz. Ercan Özel 15 yıldır belediyeciliğin içinde, akademik eğitimi var. Genç dinamik ve çalışkan bir arkadaşımız. En az onun kadar değerli 25 arkadaşımız var. Güzel bir ekip olduk. Her Bursa’yı hem Yenişehir’i kazanacağız. Bu yolda CHP ve İYİ Parti İlçe Örgütleri olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız.”

İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Şıracı ise amaçlarının Yenişehir’e hizmet etmek olduğunu vurguladı. Şıracı şunları kaydetti: “Biz yola çıktığımızda bize birçok dedikodular, söylemler yaptılar. Bizim amacımız vatanımız, bayrağımız. Bizim derdimiz Yenişehir. Bizler Yenişehir’e hizmet etmek istiyoruz. Adam kayırmadan, Yenişehir’e ne yapabiliriz onu düşündük. CHP İlçe Başkanına teşekkür etmek istiyorum. Rahatsızlığına rağmen hep yanımızda oldu. Bizi yalnız bırakmayan il başkanımız ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum”

Özel, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde bazı projelerini açıkladı.

Tanıtım programı, belediye meclis üyesi adaylarının ant içmesiyle son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ