$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MİLLET İTTİFAKI ADAYI ÖZEL: HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ  

MİLLET İTTİFAKI ADAYI ÖZEL: HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ  
  • 26.02.2019

Millet İttifakının Yenişehir Belediye Başkan adayı Ercan Özel, CHP İlçe Teşkilatı, Muhtarlar Derneği, Yardımseverler Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Şıracı ve parti yöneticileriyle geldiği CHP lokalinde, belediye meclis üyesi adaylarını tanıtan Özel, yaptığı konuşmada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’le uyumlu bir çalışma gerçekleştireceklerini belirtti. Bozbey’in Yenişehir için önemli projeleri olduğunu söyleyen Özel, “Bozbey’le Yenişehir’de yapacağımız projeleri paylaşıyoruz. Çok güzel projeleri var Yenişehir için. Birçok farklı projeleri var. Çok güzel bir şekilde onunla çalışacağız” dedi.

İlçede köklü projeleri hayata geçirmek için seçimlerde yetki talep ettiklerini ifade eden Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Dışarı ne kadar oy vermezsek, o kadar başarılı oluruz. Ekibimizdeki birçok insan bilgi ve donanıma sahip. Şimdi sizler onlara yetki vereceksiniz. Kırgınlıkları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Yenişehir’de planlı bir üretim gerçekleştireceğiz. Soğandan bibere ekilecek ürünler planlı sistem içinde yetiştirilecek. Burası aynı zamanda bir tahıl ambarı. Biz şimdiden merkezi bir yerde 6 dönümlük bir yer planlıyoruz. TMO’ya tahsis edeceğiz. Köylerde kadınlarımız yöresel gıda yetiştirecekler. Bu ürünler Yenişehir markası olarak Türkiye’ye pazarlanacak. Paketleme tesisleri kuracağız. 6-7 bölgede ürün toplama merkezleri yapacağız. Kargo taşımacılığı buraya gelirse, paketleme tesislerinden ürünleriniz havaalanıyla Avrupa’nın birçok merkezine gönderilecek.”

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse ise şunları kaydetti: “Bursa’da böyle Yenişehir’de böyle diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim. Mustafa Bozbey ile Ercan Özel arkadaşımız ortaklaşa çalışma yapacaklar. Yenişehir’in sorunlarının çözülmesini istiyorsak ittifakın adayının arkasında durmak gerekir. Bir başkası sandıktan çıkarsa hem bizleri üzer, hem ilçe çok az yatırım alır ya da alamayabilir. Burada bulunmayan hâlâ kafasında soru işaretleri olan varsa, Bursa’daki adayımız Bozbey, Yenişehir’deki adayımız Ercan Özel arkadaşımızdır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ