$ DOLAR → Alış: 32,38 / Satış: 32,51
€ EURO → Alış: 34,40 / Satış: 34,54

AYDIN: GENİŞ TABANLI LİSTEMİZ OLUMLU YANKI BULDU

AYDIN: GENİŞ TABANLI LİSTEMİZ OLUMLU YANKI BULDU
  • 23.02.2019

Cumhur İttifakı yöneticileri, toplantıda bir araya gelerek seçim hazırlıklarını görüştüler. Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda, seçim stratejisine yönelik ayrıntılı bilgiler verilirken görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Davut Aydın, Cumhur İttifakının belediye meclis üyesi adaylarının ilçede olumlu yankı bulduğunu vurguladı. Geniş tabanlı bir mutabakatla listenin hazırlandığına işaret eden Aydın, Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP’li yöneticilerin belediye meclis üyeleriyle birlikte başarılı bir seçim sonucuna ulaşacaklarına inandığını kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ise Cumhur İttifakının önemine dikkat çekti. Hatipoğlu, “Birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarını yürüteceğiz. İlçe teşkilatı olarak sayın Davut Aydın’a tam destek veriyoruz” diye konuştu.

MHP İlçe başkanı Arif Eren de “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin almış oldukları karar neticesinde vücut bulan Cumhur ittifakının ülkemize, milletimize, Bursa’mıza ve Yenişehir’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantının ikinci bölümünde, hazırlanan projeler hakkında meclis üyelerine görsel bilgilendirme yapıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ