$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

VAHAPOĞLU: DAVUT KARDEŞİMİZ HEPİMİZİN YÜZ AKI OLACAK

VAHAPOĞLU: DAVUT KARDEŞİMİZ HEPİMİZİN YÜZ AKI OLACAK
  • 16.02.2019

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile 16 ilçenin MHP İlçe Başkanları Yenişehir’e gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette, Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkan adayı Davut Aydın, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yenişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çekil de hazır bulundu.

İLK ZİYARET MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA

İlk ziyaretini MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı’na yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu’nu burada partililer karşıladı. Kurban kesilmesinin ardından parti lokaline geçildi.

DAVUT AYDIN: ÜZERİMİZDE BÜYÜK BİR SORUMLULUK VAR

MHP İlçe Başkanlığı’nda konuşan Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkan adayı Davut Aydın, üzerlerinde büyük bir sorumluluk olduğunu ve belediyeyi kazanmak için çok çalışacaklarını söyledi. Aydın, “İlçemiz örnek bir ilçe olacak. Herkese örnek bir belediye başkanlığı görevi yapacağız. Ziyaretlerimizde çok güzel bir ilgi görüyoruz” dedi.

VAHAPOĞLU, AYDIN’A DESTEK İSTEDİ

MHP İlçe Başkanlığı’nda partililere seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu, seçim öncesi ve sonrası tüm desteklerinin Cumhur İttifakı adayı Davut Aydın’a olacağını kaydetti. Vahapoğlu, şunları söyledi: “Biz bir yola çıktık. Hiç kimse hasmımız değil ama rakibimiz. Bursa’nın gözbebeği Bursa’da biz belediyeyi almak zorundayız. Biz bu belediyeyi, 2 partinin toplamından fevkalade üzerinde bir oyla almak zorundayız. Alacağız Allah’ın izniyle. Seçim günü de burada olacağız, Davut kardeşimiz makama otururken de burada olacağız. Ancak bunun için müşterek gayrete ihtiyacımız var. Buradan bayan kardeşlerimi sesleniyorum. Erkeklerden ziyade sonuç alan kesim, bayan kesimidir. Girmediğimiz ve çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el olmayacak. Biz birileri gibi o belediyeyi, bazılarının kötü şöhretini kapamak için istemiyoruz. Biz orada hizmete talibiz. Bizim adımıza kardeşimiz orada oturacak ve ‘Allah’a şükür orada hizmet veren bir belediyecilik varmış’ dedirtecek hizmet sunacağız. Hepimizin yüz akı olacak. Bunun için sadece adaya, sadece ilçe teşkilatına, sadece adayın arkadaş ve akrabalarına değil, hepimize görev düşüyor. Kapısını çalmadığımız, küs olduğumuz, bir şekilde kırgınlık yaşadığımız komşumuz, akrabamız, yolda geçen vatandaşımızın, herkesin elini sıkıp, Davut arkadaşımıza oy isteyeceğiz. Yapacak mıyız? Bunu yapmak zorundayız… Vatandaşımızı rahatsız etmeden, gürültü yapmadan, hastamızı uyandırmadan ama ilmek ilmek dokuyarak çalışacağız.”

AK PARTİ VE BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK’E ZİYARET

MHP Genel Başkan Yardımcısı M. Hidayet Vahapoğlu ve beraberindekiler, daha sonra sırasıyla AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatını, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çekil’i ve Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, ziyaretlerde yaptıkları konuşmalarda Cumhur İttifakının önemine dikkat çektiler ve Davut Aydın’la her konuda birlikte çalışarak destek olacaklarını ifade ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ