$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

TÜM EMEKLİ-SEN YENİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI

TÜM EMEKLİ-SEN YENİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI
  • 05.02.2019

Tüm Emekliler Sendikası Yenişehir Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Temsilcilik, Ulucami Mahallesi Kasaplar Sokak’taki Nalburlar İş Merkezi’nin 2’nci katında faaliyet gösterecek.

Törende konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Emekliler Sendikası Temsilciliği’nin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Tüm Emekliler Sendikası Bursa Şube Başkanı Günay Önayman ise, ülke genelinde 13 milyon emeklinin yaşadığını vurguladı. Önayman, “Emeklilerimizin, eşi ve çocuklarıyla yan yana gelmesiyle 30-35 milyonluk önemli bir kitle oluşuyor. Bu kitle yalnız bırakılmamalıdır. Bu sendikaya üye olmaya hakkınız var. Yıllarca çalıştık en genç zamanlarımızda. Emekli olunca zaman geçirecek koşullarda yaşamaya mahkum edilmişiz” dedi.

Sendika Yenişehir temsilcisi Necip Kahraman da, emeklileri sendikaya üye olmaya çağırdı. Kahraman, “Bugün, katılımlarınızla bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. İlçemizdeki üye sayımız 100’ü geçti. Tüm emeklilerimizi sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Temsilcilik açılışına belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri oda ve dernek başkanlarıyla vatandaşlar katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ