$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

AYDIN: 31 MART AKŞAMI YENİŞEHİR’DE YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ

AYDIN: 31 MART AKŞAMI YENİŞEHİR’DE YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ
  • 15.01.2019

Cumhur İttifakının Yenişehir Belediye Başkan adayı Davut Aydın, Yenişehirli muhtarlarla yemek davetinde bir araya geldi. İmren Izgara’daki davete ilçeli muhtarlarla birlikte Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren ve Belediye Meclisi MHP Grup Sözcüsü Mesut Bedel de katıldı.

Belediye Başkan adayı olmanın ciddi sorumluluğunu taşıdığını belirten Aydın, bu derin sorumlulukla Yenişehir’i kucakladıklarını anlattı. 31 Mart akşamı Yenişehir’in önüne yeni, yepyeni ve tertemiz bir sayfa açılacağını ifade eden Aydın’ın konuşması şöyle:

 

Sayın Cumhur ittifakının ilçe  başkanları, belediye meclis üyelerim ,ülkü ocakları başkanım, değerli Muhtarlarımız, Basınımızın güzide mensupları ve kıymetli yol Arkadaşlarım…

Hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

31 Mart yerel seçimlerimiz şehrimize, ülkemize, milletimize, bütün coğrafyamıza,  hayırlı olsun.

İnşallah 31 Mart günü alacağımız sonuçlar bölgemizde ve dünyada, barışa, adalete, huzur ve istikrara katkı sağlasın.

Yenişehirli hemşerilerime aday adaylığımız süresince gösterdikleri samimi destek, cesaret ve ciddiyet noktasında yürekten saygılarımı sunuyorum.

Ak parti ve Milliyetçi Hareket partimizin ülkemizin ve coğrafyamızın içinde bulunduğu hassas dönemde oluşturduğu Cumhur ittifakının teveccühü ile Yenişehir Belediye Başkan Adayı olmanın ciddi sorumluluğunu taşıyorum.

Cumhur ittifakı kapsamında Bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’ye,Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’A  Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman’a, Genel Başkan Yardımcımız  Sayın Mustafa Hidayet Vahapoğlu’na, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Bursa İl Başkanımız Sayın M. Cihangir Kalkancı’ya Yenişehir İlçe Başkanımız Sayın Arif Eren’e, teşkilatımızın her kademesindeki yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhur ittifakı olarak Yenişehirimizin yüzde yüz desteğini almak istiyoruz. Bunun için; Gece gündüz demeden çalışacağız. El ele, omuz omuza, gönül gönüle, akılla tutkuyla, aşkla çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızla; çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yenişehirimizin sokaklarını ve köylerini karış karış dolaşacağız. İnşallah 31 Mart gecesi bizler için çok anlamlı olacak, çok farklı olacak.

Bu derin sorumlulukla Tüm Yenişehir’imizi kucaklıyoruz.

Yenişehir tarihinde, ilk kez böyle bir ittifakla seçim kampanyası yürüteceğiz.

Adaylığımızı açıkladığımız günden bugüne kadar Sevdamız Yenişehirli hemşehrilerimizin  desteğinin kat kat artması bize cesaret ve mutluluk veriyor.Allahın izni ile 31 mart akşamı Yenişehir tarihinde görülmemiş bir oy oranı ile göreve geleceğimize eminiz.

Tüm samimiyetimle, bize seçim çalışmalarımızda destek olan olmayan tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum.

Seçimlerin galibi inşallah hiç şüphesiz Yenişehir olacak.

Seçimlerin galibi inşallah Topyekûn milletimiz olacak.

Milletimiz bütün soru işaretlerine net olarak son noktayı koyacak.!!

31 Mart Pazar akşamı Yenişehirin bütün mahalleleri,bütün köyleri,bütün sokakları kazanacak !

31 Mart Pazar akşamı Yenişehirde işçimiz, memurumuz, emeklimiz, çiftçimiz, engellimiz, genç kardeşlerimiz, yavrularımız kazanacak !

Yoksullar ,kimsesizler, mazlumlar, mağdurlar kazanacak.

Sevgili Muhtarlarım, 31 Mart akşamı Yenişehir’in önüne yeni, yepyeni ve tertemiz bir sayfa açılacaktır.

Şundan herkesin emin olmasını istiyorum; Biz, İnşallah herkesin Belediye Başkanı olacağız.

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun her kesimde Yenişehirlinin huzur, güven, barış ve  adalet içinde yaşamını idame ettireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz üzerimizde büyük bir emanet taşıyoruz, bu emanetin ağırlığı daha da artacaktır.

Bundan sonra da mütevaziliğimizden ödün vermeden , Bu millete efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.

Mevcut Belediye Başkanımız Sn. Süleyman Çelik beyefendiye de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakımız neticesinde seçim çalışmalarına yapacakları desteklerden dolayı Akp ilçe teşkilatına ve İlçe Başkanı Sn. Fikret Hatipoğlu’na şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu akşam adaylığımızın açıklanmasından sonraki ilk toplantımız olması hasebiyle, kampanya sürecinde söylemlerimize dikkat ederek, yanlış anlamaların, incitici sözlerin olmamasını temenni ediyorum

Geçmiş yıllar içerisinde doğduğu ve doyduğu Yenişehire hizmet aşkıyla hiçbir çıkar ve hesap peşinde olmadan çabalayan Milliyetçi Hareket Partimiz ilçe teşkilatına buradan şükranlarımı iletiyorum. İlçe Başkanıma, Ülkü Ocaklarına, kadın kollarına, sandık müşahitlerimize teşekkür ediyorum.

Seçim  sürecinde çalışmalarımızı halkımıza aktaracak olan siz değerli basınımızın güzide mensuplarına da teşekkür ediyorum.

31 Mart yerel seçimlerimiz, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlı olsun.
Yolumuz, bahtımız açık olsun.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Her şey Yenişehir için, demokrasi ve kardeşlik için!
31 Mart Yenişehirde Cumhur ittifakının bayramı olacak ,kutlu  olsun!
Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun.
Tüm Yenişehir halkını  hep beraber kucaklıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ