$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

CHP: ADAYIMIZI İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ SONRASI AÇIKLAYACAĞIZ

CHP: ADAYIMIZI İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ SONRASI AÇIKLAYACAĞIZ
  • 01.01.2019

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse, partisinin belediye başkan adayının yakın zamanda kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Yaptığı açıklamada yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgiler veren Köse, şunları kaydetti:

“Yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oldukça yüksek bir motivasyonumuz var. 1 ay kadar önce atanmış olmasına rağmen iyi bir yönetim kurulumuz var. Arkadaşlarımızla çalışmalarımıza süratle başladık ve devam ediyoruz. En önemli unsur adayın belirlenmesi. Bizde başvurular sürüyor. Süreç devam ediyor. Mevcut partiler aday adaylarını açıkladılar. Biz İYİ Parti ile CHP Genel Başkanları sürdürülen ittifak çalışmalarına selametine, sağlıklı yürümesine ve saygınlığa gölge düşürmemek adına bu konuda acele etmedik. Adayımız var. Görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Süreç sonuçlandığı tarih itibariyle adayımızın ismini kamuoyuyla paylaşacağız. İttifak çalışmalıyla ilgili basında Bursa’da bazı ilçelerin İYİ Parti’ye bırakılacağı haberleri var. Bunların doğru olmadığını bizzat genel başkan yardımcılarımızı arayarak teyit ettik. Dolayısıyla kamuoyunda yanlış bir algı oluşmuşsa ya da süreci kendi hesabına yönlendirmeye, farklı algı oluşturmaya çalışan, niyeti halis olmayan birileri varsa bu insanlara itibar edilmemesi konusunda özellikle vatandaşlarımızı ve Yenişehir kamuoyunu ikaz etmek istiyoruz.”

“BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

“7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde ve sonraki süreçlerdeki seçimlerde CHP’nin Yenişehir’de 2. büyük parti olduğu gerçeğinden hareket edersek, bu seçimlerde de Büyükşehir’deki adayımızın Mustafa Bozbey olduğu gerçeğini de görerek hareket edersek, ki bu sadece Bursa’daki oylarımızı değil Bursa’daki bütün ilçelerindeki oyların artmasını sağlayacaktır. Bununla ilgili kamuoyu yoklamalarının verileri de mevcuttur. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz.”

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

“Yenişehir’in 20 gündür büyük köylerinden başlayarak ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşımızla, muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaş bu defa yüzünü CHP’ye dönmüş durumda. Biz bu durumdan da cesaretlenmekteyiz. Yenişehir’i kazanarak Eskişehir, Aydın, İzmir, Nilüfer’den sonra, oralarda yapılan belediyeciliği göstermek istiyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ